SEO SNEL bedrijfslogo

Internet Explorer

Internet Explorer

Internet Explorer

MS Internet Explorer wordt vaak afgekort als IE of MSIE en is een internetbrowser waarmee gebruikers webpagina's op internet kunnen bekijken. Gebruikers kunnen Internet Explorer ook gebruiken om streaming content te bekijken, online bankieren, aankopen via internet te doen en nog veel meer.

Internet Explorer was jarenlang de standaard webbrowser van Windows. Microsoft heeft Internet Explorer inmiddels stopgezet, maar u kunt de browser vooralsnog gewoon blijven gebruiken. Microsoft Edge heeft IE vervangen als de standaardbrowser van Windows, maar IE wordt nog steeds standaard op alle Windows-systemen meegeleverd en is dan ook nog steeds een enorm populaire browser.

Over Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer bevat verschillende netwerk, file sharing en beveiligingsinstellingen.

Internet Explorer ondersteunt onder andere:

• Proxyserver configuratie

• VPN- en FTP-client mogelijkheden

• Beheer op afstand

Welke versie van Internet Explorer kan ik gebruiken op mijn computer?

Dit hangt af van welk Windows-besturingssysteem u gebruikt:

• Als u Windows 10 gebruikt, is IE 11 de nieuwste versie die u kunt gebruiken, maar Microsoft Edge wordt uw standaardbrowser.

• Als u Windows 7 of 8.1 gebruikt, is IE 11 de meest recente versie die u kunt gebruiken.

• Als u Vista gebruikt, is IE 9 de nieuwste versie voor uw computer.

• Als u Windows XP gebruikt, is IE 8 de meest recente versie die u kunt gebruiken.

• IE 11 heeft twee versies voor Windows 8.1: één voor het startscherm en één voor het bureaublad.

Hoe weet ik welke versie van Internet Explorer (IE) ik heb?

Ga naar Instellingen in uw browser en selecteer Over Internet Explorer of Over in sommige versies van (IE). U ziet dan het versienummer dat u gebruikt.

Vanaf 12 januari 2016 heeft Microsoft de ondersteuning van alle versies van Internet Explorer stopgezet. Het gaat om de volgende Microsoft besturingssystemen:

• Windows 8.1: Internet Explorer 11

• Windows 7 SP1: Internet Explorer 11

• Windows Vista SP2: Internet Explorer 9

Wanneer u een van die besturingssystemen en een oudere versie van Internet Explorer gebruikt dan zal het niet lang meer duren voordat het geen beveiligingsupdates van Microsoft meer ontvangt.

Wat betekenen de veranderingen van Internet Explorer voor mij?

Als u Windows Vista SP2, Windows 7 SP 1 of Windows 8.1 gebruikt met een andere versie van Internet Explorer dan degene die wordt weergegeven dan voert u een Windows Update uit en installeert u de nieuwste versie van de webbrowser.

Waar is het fout gegaan met Internet Explorer?

De problemen begonnen allemaal toen Microsoft Internet Explorer (IE) in Windows als een verplicht onderdeel integreerde en het moeilijk maakte om een alternatieve browser te gebruiken en te verwijderen.

Internet Explorer crashes

Omdat Microsoft besloot om er niet meer veel aandacht aan te besteden en ze de concurrentie van Firefox, Chrome en andere browsers niet bijhielden kwamen er bugs en gaten in de beveiliging.

Internet Explorer downloaden

Windows Internet Explorer 9 (32-Bit)

Windows Internet Explorer 9 (64-Bit)

Update for Internet Explorer 11 for Windows 8.1 for x64-based systems (KB2901549) - Nederlands

Cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer 11 voor Windows 7 x64 Edition (KB2909921)

KB2467659: Update voor Internet Explorer voor Windows 7

KB976749: Update voor Internet Explorer 8 voor Windows XP

Update for Internet Explorer 11 for Windows 8.1 (KB2901549) - Nederlands

Cumulatieve update voor Internet Explorer 10 voor Windows 8 (KB2936068)

Update voor Internet Explorer 11 voor Windows 7 SP1 (KB2956283)

Update for Internet Explorer 11 for Windows Server 2012 R2 (KB2901549) - Nederlands

SEO bureau

Bureau SEO-SNEL is dé SEO Specialist van Nederland. Dankzij onze ervaren SEO experts weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Internet Explorer

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »