SEO SNEL bedrijfslogo

Hotjar

Hotjar

Hotjar

Hotjar bevat een reeks analysetools waarmee u 'waardevolle data' kunt verzamelen zoals heatmaps, funnel tracking, polls, enquêtes en nog veel meer.

Bedrijfseigenaren kunnen dankzij Hotjar een goed beeld krijgen van de sterke en zwakke punten van hun website. Met deze tools kan een gebruiker de activiteiten bekijken die de bezoekers uitvoeren, zoals waar ze klikken, op welke webpagina ze de meeste tijd doorbrengen, naar beneden scrollen, enzovoort. Ook verzamelt het feedback van klanten via formulieren en enquêtes en kan er worden getest met behulp van user-testers.

Hotjar geeft u het echte beeld van de prestaties van uw website. Het helpt om te bepalen wat de aandacht van bezoekers trekt en wat niet. Met al deze gegevens kunt u positieve en krachtige veranderingen aan uw website aanbrengen.

Overzicht van Hotjar-functies

• Heatmaps

• Bezoekersopnames

• Conversietrechters

• Formulieranalyse

• Feedback polls

• Surveys

• Rekruteer user-testers

• Onbeperkt aantal gebruikers

• Onbeperkt aantal antwoorden

• Blokkeer IP-adressen.

• Lokalisatie

• Ondersteuning voor meerdere apparaten

• Krachtige targeting

• Makkelijke installatie

• Logisch gedrag

Voor wie is Hotjar bedoeld?

Hotjar Insights is er voor iedereen die wil weten hoe bezoekers hun websites gebruiken.

Dit kunen, ontwikkelaars, product managers, online marketeers, analisten en bureaus en consultants zijn. De tools zijn eenvoudig te gebruiken en zullen niet veel tijd in beslag nemen om te begrijpen of te ontcijferen.

Hoe gemakkelijk is het om Hotjar aan mijn site toe te voegen?

Hotjar werkt door JavaScript code aan uw site toe te voegen vlak voor de close tag. Het moet op elke pagina staan waar u bezoekers wilt opnemen of feedback wilt verzamelen. Het duurt slechts enkele seconden om de code aan uw site toe te voegen. Voor WordPress-sites gebruikt u de plugin Insert headers and footers.

Platforms zoals Wix.com staan het niet toe om JavaScript aan de header toe te voegen dit betekent dat u Hotjar op dergelijke sites niet kunt gebruiken.

Met Hotjar schakelt u eenvoudig heatmaps in voor uw belangrijkste webpagina's.

Het eerste dat u moet instellen zijn heatmaps. Hiermee kunt u precies zien waar uw bezoekers op uw website op klikken. Dit is vaak anders dan u zou verwachten.

Het is heel eenvoudig om heatmaps in te schakelen, maar schakel ze niet alleen in voor uw homepage en een paar andere landingspagina's, Bepaal eerst wat uw belangrijkste pagina's zijn. Dit moeten pagina's zijn die betrekking hebben op uw websitedoelen, zoals uw product- of en uw checkout-pagina of aanmeldpagina. U moet ook uw instappagina's inschakelen, omdat deze het vaakst worden gezien en bezoekers op basis hiervan uw hele website beoordelen.

U heeft ten minste 500 weergaven per heatmap nodig, om een representatief beeld en inzichten te krijgen.

Hotjar: Schakel de functie voor bezoekersopnamen in.

Hiermee verkrijgt u inzichten over de reis die bezoekers op uw website afleggen (customer journey) en kunt de meest voorkomende problemen oplossen en verbeteren. Om deze opnamen te starten, klikt u op 'Record visitors' in het recordings gedeelte van de tool. Het zal de bezoekers op uw gehele website tracken en u hoeft geen specifieke pagina's te kiezen. Er zijn een paar extra opties, maar de standaardopties zijn vaak prima en u kunt de opnames beperken tot specifieke pagina's wanneer een pro-level account hebt.

Hotjar Login

• Ga nu naar Hotjar inloggen

User Testing

Bureau SEO-SNEL helpt u met user-testing. Dankzij het gebruik van Hotjar weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Hotjar

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »