SEO SNEL bedrijfslogo

Gerelateerde Content

Gerelateerde Content

gerelateerde

Hoe meer kwaliteitscontent u mensen geeft om te lezen, hoe groter hun motivatie zal zijn om op uw site te blijven. En mensen langer op uw site houden, is essentieel om conversies te maximaliseren.

Gerelateerde content gebruiken om meer conversies te genereren

Sommige mensen doen dit door interne links op te nemen in elk stukje content. Het is een gemakkelijke manier om lezers te laten zwemmen binnen uw site, vooral als u ervoor zorgt dat de gelinkte content relevant blijft. Maar er is nog een andere methode die heel goed werkt: gerelateerde content of relevante bronnen aan het einde van de content die uw websitebezoeker al aan het lezen is.

Veel websites laten kansen onbenut om hun lezers te engageren. Het probleem is vaak niet de content, maar de vindbaarheid: het gaat om het feit dat bezoekers niet weten dat er nog veel meer van is.

De meeste mensen komen op websites terecht door op links van zoekmachines of externe bronnen te klikken. Hun initiële bedoeling is om naar dat ene artikel te gaan dat beantwoordt aan hun informatiebehoeften en zoekmachines maken het gemakkelijk voor mensen. Zelfs doelgerichte gebruikers kunnen worden overgehaald om dieper de website in te gaan als ze links opmerken die overeenkomen met hun interesses.

Als uw site een hoog bouncepercentage laat zien, is het misschien tijd om te evalueren hoe goed uw lezers voorziet van relevante content. Veel factoren, zoals geloofwaardigheid en kwaliteit van de content, dragen bij aan paginaweergaves en bouncepercentages. Het evalueren van gerelateerde links kan echter een goede eerste stap zijn.

Navigatie op de startpagina is cruciaal voor het bieden van toegang tot het bredere aanbod van de site: het zal die gebruikers helpen die compleet andere dingen willen zien dan hun oorspronkelijke vraag.

Helaas zien gebruikers vaak gerelateerde links over het hoofd omdat ze:

• Niet beschikbaar of niet relevant

• Geplaatst zijn op plekken waar mensen niet kijken

• Op advertenties lijken

• Geschreven zijn op een manier die ontmoedigt

Richtlijnen voor het maken van vindbare gerelateerde links.

Beëindig artikelen met links naar gerelateerde content.

Bied aan het eind van de artikelen altijd gerelateerde content en of krachtige calls-to-action aan. Sluit de deur van uw lezers niet als u hun eerste vraag hebt beantwoord. Uw artikel is misschien goed, maar niet goed genoeg voor iedereen. Leid gebruikers die meer willen weten over het onderwerp. Als een beleefde gastheer houd u het gesprek gaande door extra inzicht te bieden wanneer het publiek het meest ontvankelijk is. En in het geval van artikelen en blogs, is maximale ontvankelijkheid vaak wanneer mensen klaar zijn met het lezen van een bericht. Bied een reeks verwante content aan als aansporing voor de volgende stap. Dit verbetert de gebruikerservaring en vertaalt zich in verbeterde paginaweergaven en geeft een boost aan de positie van uw site.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Gerelateerde

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »