SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een Podcast?

Podcast

Podcast

Podcasts worden meestal omschreven als on-demand internetradio gesprekken.

Het woord "podcast" is een portmanteau, een combinatie van de woorden pod en broadcast:

Pod verwijst naar iPod-apparaten en impliceert dat deze content draagbaar is, zodat u overal kunt luisteren.

Broadcast is geïnspireerd door het medium radio, omdat podcast-content op precies dezelfde manier kan worden gebruikt.

Deze tracks zijn meestal geluidsopnames van een gesprek tussen een gastheer en een gastspreker, net zoals u op de radio kunt beluisteren, of een monoloog van een persoon die zijn of haar gedachten deelt.

De onderwerpen van de content kan vanalles zijn, van zaken als marketing tot reizen en sport.

In de SEO-podcast laten we de beste auteurs en SEO specialisten aan het woord om buitengewone ideeën, hacks en nieuwe strategieën te delen die de geest fascineert en tot het hart spreekt.

Typen podcasts

De interviewpodcast

In deze podcaststijl interviewen een of twee hosts per aflevering verschillende gasten. Dit is een populair format omdat het niet veel voorbereiding vereist.

De Solo Podcast

Wanneer u zich afvraagd hoe u een podcast moet beginnen, dan is dit misschien wel een van de beste type podcast voor u. Deze podcasts worden meestal gepresenteerd als een monoloog, met één persoon (u) die de show runt.

De content voor solo-podcasts kan gebaseerd zijn op meningen, nieuwsgerelateerd, een Q / A of een andere stijl die door één persoon kan worden geleverd. Vanuit technisch oogpunt is dit een gemakkelijke podcast om te produceren, omdat u alleen uw stem nodig hebt, weet hoe u een podcast moet opnemen en een onderwerp om over te praten.

De Multi-Host Podcast

Deze vorm van podcasting heeft twee of meer hosts, die dynamischer kunnen zijn dan een solo-show. Als u hebt onderzocht hoe u een podcast kunt starten en u hebt een zakenpartner, kan dit een fantastische optie voor u zijn.

Podcasts met meerdere hosts bieden discussies met verschillende meningen en perspectieven, wat meer entertainmentwaarde kan opleveren voor luisteraars die graag gesprekken en debatten horen in plaats van dat een persoon praat.

Zijn podcasts audio of video?

De meeste Podcasts vandaag de dag bevatten alleen audio, hoewel videopodcasts ook bestaan. Podcasting komt voort uit de behoefte naar achtergrondcontent. Iets dat u kan vermaken, opvoeden of kan inspireren. Een van de meest voorkomende manieren waarop mensen luisteren is bijvoorbeeld in de auto. U kunt daar natuurlijk geen video bekijken, dus audio-content is geweldig. Op dezelfde manier zijn podcasts ideaal om in de sportschool te luisteren, terwijl u het gazon maait of onderweg in de auto naar het werk. Elk moment van van de dag kan een goed moment zijn voor audio!

Timeshifting

Timeshifting is een nieuwe term die zo nu en dan te horen is en kunt associëren met podcasts.

Time-shift is er om content te consumeren waar en wanneer u maar wilt, in tegenstelling tot live evenementen, bijvoorbeeld televisie, die op bepaalde tijden moet worden aangezet.

Met podcasts kunt u naar audiocontent luisteren wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld oin de trein naar uw werk. Podcasts worden beschouwd als onderdeel van het begin van een timeshifting-revolutie die met digitale convergentie alle vormen van digitale media-entertainment beschikbaar stelt op verzoek.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Podcast

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »