SEO SNEL bedrijfslogoWat is een Widget? - App - Android - iPhone

Widget

Widget

Widgets bestaan al jaren voor Android-telefoons en zijn inmiddels ook beschikbaar voor de iPhone - maar wat zijn het precies en hoe gebruikt u ze?

'Widgets' zijn in essentie kleine, 'always-on'-apps die verschijnen op uw startscherm of in uw Berichtencentrum, zodat u in één oogopslag informatie kunt krijgen over een onbeperkt aantal onderwerpen.

De exacte manier waarop ze worden geïmplementeerd varieert echter. Zo is er bijvorbeeld een verschil tussen iOS- en Android-apparaten. Bekijk daarom het artikel hieronder voor meer informatie over het soort widgets dat beschikbaar is voor uw specifieke apparaat of besturingssysteem.

Enkele veelvoorkomende widgets zijn:

Twitter-widget: een Twitter-widget geeft meestal 3-5 van uw meest recente tweets weer en biedt ook een link naar uw Twitter-profiel, zodat mensen u eenvoudig kunnen volgen. De widget haalt informatie uit uw Twitter-account en werkt de feed in realtime bij.

Muziekspeler: u hebt deze waarschijnlijk weleens op de pagina's van muzikanten gezien. Music Player widgets zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal minstens één gezamelijke functie: mensen laten luisteren naar liedjes.

Agenda: er zijn een groot aantal verschillende kalenderwidgets, maar het idee is hetzelfde: breng mensen op de hoogte van uw aankomende shows en evenementen.

HTML- / code: dit zijn widgets waarin u uw eigen code toevoegt, zodat u de volledige controle hebt. U kunt afbeeldingen weergeven, links naar afbeeldingen toevoegen, video's insluiten en heel veel andere dingen doen als u wat basiskennis van coderen hebt, wat overigens veel gemakkelijker is dan het lijkt.

Mailinglijst: hiermee kunnen mensen hun e-mailadres in een klein formulier invoeren en lid worden van uw mailinglijst.

Widgets op iPhone

iPhone-widgets lijken in sommige opzichten op Android-widgets, maar zijn ook weer totaal anders.

iPhone-widgets geven u hapklare brokken informatie in realtime - maar in plaats van op uw startscherm te worden weergegeven waar uw app-pictogrammen staan, zult u merken dat uw widgets zijn verstopt in uw Berichtencentrum.

Hier kunt u inkomende berichten bekijken en lezen wat u voor vandaag moet weten - of dat nu uw agenda-evenementen, weersvoorspellingen of uw batterijniveau is.

Widgets op Android

Bij Android is het woord widget een algemene term voor een stukje zelfstandige code die een programma of een deel van een programma weergeeft dat ook (meestal) een snelkoppeling naar een app is. We zien ze elke dag op webpagina's, op de desktop van onze computer en op onze smartphones, maar we geven ze nooit de aandacht die ze verdienen of vertellen hoe geweldig ze zijn. Widgets verschenen voor het eerst op Android in versie 1.5 en kregen echt grip dankzij de HTC's Sense- versie van het besturingssysteem. Voorafgaand aan de release van de HTC Hero en onze eerste kennismaking met HTC Sense waren widgets functioneel, maar vrij saai qua uiterlijk. Sindsdien hebben ontwikkelaars prachtige dingen gedaan met widgets, en het is moeilijk om u voor te stellen dat u Android zonder widgets gebruikt.

Android-widgets bestaan al sinds 2009 en lijken erg veel op de apps die u nu dagelijks gebruikt.

Het belangrijkste verschil is dat een app wordt geopend wanneer u dit wilt en meestal het hele scherm in beslag neemt terwijl u het gebruikt. Maar een widget is veel kleiner dan een app en staat altijd op uw startscherm, waar hij blijft staan tot u besluit dat u hem niet meer nodig heeft.

Meestal worden widgets gebruikt om informatie in 'realtime' door te geven - zoals een klok- of weerbericht - maar ze kunnen in vele vormen voorkomen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Widget

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren