SEO SNEL bedrijfslogo

Google Penguin

Google Penguin

Penguin

In de afgelopen vijf jaar hebben we veel geleerd over Google Penguin. Sommigen noemen het een "update", anderen noemen het een "wijziging", een "straf", een "actie" of zelfs een "algoritmische verschuiving." Hoe u het ook wilt noemen, Google Penguin heeft de manier veranderd waarop we naar de zoekresultaten van Google kijken, en hoe wij als SEO's ons werk doen.

De Google Penguin-update is gericht op websites en SEO's die blackhat of spammy-backlinks hebben gebruikt die in strijd zijn met hun richtlijnen om de resultaten van Google te beïnvloeden en hogere rankings te behalen. Het is een van de 200 signalen die Google gebruikt om rankings te bepalen. Google penguin is uitgebracht in 2012, en werd het gelanceerd als antwoord op de enorme hoeveelheden websites die het Google algoritme probeerden te beïnvloeden door backlinks te kopen en automatisch te genereren.

Google Penguin Update Historie

• Pinguin # 1 - april 2012

• Penguin # 2 - Mei 2012

• Pinguin # 3 - oktober 2012

• Penguin # 4 - Mei 2013

• Penguin # 5 - oktober 2013

• Penguin # 6 - oktober 2014

• Penguin # 7 - september 2016

Na de lancering van de laatste Google Penguin-update september 2016, kondigde Google officieel aan dat de Penguin-update nu in realtime zou worden opgenomen in het hoofdalgoritme van Google en dat er geen grote updates meer zullen zijn. Dit betekent dat u niet meer hoeft te wachten op updates, en wijzigingen zullen veel sneller plaatsvinden.

Hoe Google Penguin werkt

Google Penguin is gericht op websites die spam backlinks hebben opgebouwd in een poging om de resultaten van Google te beïnvloeden om hogere rankings te behalen. Het algoritme van Google beoordeelt elke website op veel verschillende rankingfactoren. Sommige hiervan zijn bekend, zoals website-snelheid en HTTPS, andere zijn minder bekend. Om u een idee te geven wat het type backlinks is waar Google Penguin naar op zoek is, volgen hier enkele voorbeelden van backlinks: • afkomstig van websites van lage kwaliteit

• die dezelfde of soortgelijke anchor-tekst hebben

• die zijn gemaakt met behulp van een bot of tools

• waarvoor betaald wordt

• die van vreemde landen afkomstig zijn

• In korte tijd in grote hoeveelheden zijn ontstaan

• uit dubieuze landen

Tegen welke vormen van webspam vecht de Penguin-update?

Volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Google bestaat webspam in veel verschillende vormen. Volgens Google worden de volgende technieken of functies beschouwd als webspam:

• Onnatuurlijke links: deze backlinks kunnen bijvoorbeeld worden gegenereerd door link-aankoop of link-huur van link farms.

• Kunstmatig linken: als er voornamelijk zoekwoordlinks op een website staan, is dit meestal een geval van webspam.

• Snelle linkgroei: als een website snel veel inkomende links ontvangt, kan Google deze markeren als webspam.

Wat kunnen webmasters en SEO's doen als hun site wordt beïnvloed door de Penguin-update?

Degenen die vinden dat hun website wordt beïnvloed door Penguin, moeten onmiddellijk de linkstructuur analyseren. Links van webcatalogi of inkomende links van link farms, evenals bad neighbourhoods leiden tot een devaluatie. Een belangrijke indicator dat het Penguin-filter is geactiveerd, is een waarschuwing voor 'onnatuurlijke links' die Google via de Google Search Console naar webmasters verzendt.

Een optie voor webmasters is om de linkende websites aan te schrijven om te vragen de backlinks te verwijderen. Daarnaast biedt Google een alternatief met de Disavow Tool. Met behulp van de tool kunnen backlinks direct als ongeldig worden verklaard.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Niche

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »