SEO SNEL bedrijfslogo

SEO Nieuws

07 augustus 2018, Lees hier alles over de nieuwe naamsverandering van AdWords.

Vaarwel, Google AdWords. Hallo Google Ads

Google heeft de beslissing genomen om zijn overweldigende hoeveelheid advertentieproducten te consolideren onder drie gloednieuwe paraplu's: Google Ads, Google Marketing Platform en Google Ads Manager. Lees hier het hele artikel over de naamsverandering van Google AdWords naar Google Ads

Nieuwsfeed in zoek-app Google wordt uitgebreid

De Android en iOS app krijgt een uitgebreidere nieuwsfeed. Met meer artikelen, video's en sportuitslagen die worden geselecteerd op basis van de interesse van gebruikers. Deze functie die al in een eerder stadium werd geïntroduceerd krijgt nu meer functies. Google houdt rekening met lokale en wereldwijde trends. Ook worden de persoonlijke hobby's van een gebruiker en de mate van interesse meegenomen. Een voetbalfanaat ontvangt op deze manier meer nieuws over zijn favoriete voetbalclub. De reguliere zoekresultaten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun favoriete nieuwsfeed te volgen. Favoriete tv-series zoals game of thrones hoeven hierdoor nooit meer gemist te worden. Om een verhaal van meerdere kanten te belichten biedt Google de mogelijkheid om alternatieve bronnen aangaande hetzelfde onderwerp te kunnen bekijken. Met deze functie hoopt Google de critici de mond te snoeren, omdat er wordt beweerd dat verhalen vaak slechts van een kant worden bekeken. Woensdag worden deze nieuwe functies uitgerold in de Verenigde Staten. In de komende weken zullen deze functies voor iOS en Android ook in andere landen worden uitgerold.

Mobile First Indexing

Heeft u al gehoord van mobile first indexing? Google is druk bezig met het ontwikkelen van een mobile index waarin mobiele zoekresultaten de hoofdrol zullen spelen. Volgens Google komt in deze nieuwe index de focus te liggen op fresh content. Dagelijks uw website aanvullen met nieuws en content kan u dus helpen om een hoge ranking in de nieuwe Google mobile first index te bemachtigen. De snelheid van uw website zal ook een bepalende factor gaan worden wat betreft uw rankings en uw posities in Google.

Accelerated Mobile Project (AMP)

Dit mobiele project van Google (AMP) krijgt steeds meer vorm en is erop gericht om een website in minder dan 1 seconde te laden. Een snelle website met fresh content dat zijn de magische Ingrediënten voor hoge rankings in de nieuwe mobile first index van Google.

Google's secundaire index voor desktop zoeken

De huidige index of secundaire index zal gebruikt blijven worden om zoekresultaten met meer statische content te tonen. Tijdens het schrijven van dit artikel was Google nog bezig met het ontwerpen van hun nieuwe mobile first index. Meer details zijn op dit moment nog niet bekend. In een later stadium zullen we dit artikel aanvullen met nieuws over de ontwikkelingen van Google's nieuwe mobiele index.

Wat is Structured data en Microformats?

Het idee achter HTML microformats is het opzetten van context voor crawlers van zoekmachines. Microformats zijn een snelle oplossing voor het markeren van uw HTML code om te verwijzen naar specifieke relaties zoals uw adres, werk, of collega's. Microformats zijn vrij oud, maar werken nog steeds. Nieuwere ontwikkelingen zijn snel in opkomst door de wereldwijde toename van het aantal development communities, die erg populair zijn geworden in de afgelopen jaren. Wat zijn microformats en microdata? Google geeft aan dat uw website gebruik moet maken van deze formaten in de HTML code om u SEO rankings te verhogen. Dit geldt vooral voor media content, zoals video's of afbeeldingen.

Microformats vs Structured data

Er zijn een paar verschillende methoden geweest de afgelopen jaren die op de voet gevolgd werden door webontwikkelaars. Microformats zijn de oudste en in het algemeen de meest bekende markup, maar niet meer zo veel gebruikt. Ze hebben de weg voor andere methoden die gebruik maken van de nieuwere microdata syntax geplaveid (Schema.org). Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van deze extra data markup voor het verbeteren van de positie van uw website in de zoekresultaten dan kunnen wij u helpen. Google zal beide methoden blijven ondersteunen in de toekomst. Door de goede ondersteuning van rich snippets gaat onze voorkeur uit naar het gebruik van structured data (Schema.org). Microformats worden gebouwd met behulp van HTML element classes. Dit betekent dat wij de naam van de class instellen op een bepaalde waarde, zoals adres of achternaam. De HTML-microdata syntax gebruikt zijn eigen attributen zoals itemprop en itemtype. Webontwikkelaars kunnen zelfs voor hun eigen bedrijf nieuwe categorieën microdata stijlen ontwikkelen.

Intro Microformats

Een website waar u meer informatie vindt is de Microformats wiki pagina. Hier is de uitleg van elk onderwerp dat u zou kunnen bedenken gepubliceerd. Ze hebben ook een korte introductiepagina die veel nuttige informatie biedt. In principe wordt microformats gebruikt om de inhoud van uw website stukje bij beetje te verklaren. Dit alles wordt bereikt door het toevoegen van classes en rel waarden voor uw belangrijkste elementen. Deze waarden worden gebruikt om objecten uit te leggen aan zoekmachines zodat ze de informatie op uw website kunnen begrijpen. Enkele voorbeelden: boeken, artikelen, podcasts, evenementen, of zelfs mensen. Wij adviseren het gebruik van microformats in combinatie met (XHTML, XML, HTML4, HTML5) vanwege het feit dat dit een eenvoudige methode is voor het toevoegen van meer beschrijvende context.


Wat is een SSL Certificaat?

SSL Certificaten zijn kleine bestanden die cryptografische sleutels bevatten om de details van een organisatie digitaal te beveiligen. Indien het geïnstalleerd is op een webserver wordt het hangslot en het https-protocol geactiveert (via poort 443) voor veilige verbindingen van een webserver naar een browser. Vaak wordt SSL gebruikt om creditcard transacties, data overdracht en logins te beveiligen. Meer recentelijk is het de norm geworden bij het veiligstellen van het doorbladeren van social media sites.

SSL Certificaten bevatten:

domeinnaam, de naam van de server of de hostnaam.
Een organisatorische identiteit (D.W.Z. naam van het bedrijf) en de locatie.
Een organisatie moet het SSL certificaat installeren op haar webserver om veilige sessies met browsers te starten. Afhankelijk van het type SSL certificaat wat u heeft aangevraagd, zal de organisatie verschillende niveaus van doorlichting moeten ondergaan. Eenmaal geinstalleerd, kan verbinding worden gemaakt met de website via https://www.seo-snel.nl, omdat dit aangeeft dat de server een beveiligde verbinding met de browser heeft opgezet. Zodra een beveiligde verbinding tot stand is gebracht, wordt alle webverkeer tussen de webserver en de webbrowser beveiligd. Browsers vertellen bezoekers van een website dat deze met SSL beveiligd is via meerdere zichtbare indicatoren.

Wij zorgen voor een toppositie in Google

Wij zijn uw partner als het gaat om online marketing diensten en SEO diensten. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Nieuws

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »