SEO SNEL bedrijfslogoAMP - Accelerated Mobile Pages - Betekenis - Afkorting - Google - HTML code - SEO - WordPress - Magento - Voordelen

Een snelle mobiele website

Alternatief voor Instant Articles

AMP

Ook bij trage internetverbindingen kunt u snel surfen

Wat is AMP?

AMP Accelerated Mobile Pages is ontwikkeld in samenwerking met Twitter, Linked-In en WordPress. Het is een uitgeklede versie van HTML waarbij alleen de noodzakelijke informatie aan een gebruiker wordt getoond. Trage onderdelen van de website worden weggelaten. Dit resulteert in 10x minder data verbruik. AMP bestaat uit AMP HTML, AMP Javascript en AMP cache is optioneel. De versimpelde HTML heeft overeenkomsten met de normale HTML. Een aantal tags zijn vervangen voor een betere samenwerking. De javascript wordt asynchroom ingeladen en is geoptimaliseerd. AMP cache maakt het mogelijk dat AMP pagina's gecached worden door Google.

AMP Advertenties

Omdat Advertenties een belangrijk onderdeel zijn van veel websites is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat deze samen met de snelle AMP pagina tegelijkertijd te zien zijn voor de bezoekers. Met de AMP-ad is dit mogelijk. Zie: https://www.ampproject.org/docs/ads/introduction_ads. Dit wordt ondersteund door: Google AdSense en DoubleClick. Van belang hierbij is dat de snelheid van de landingspagina niet trager mag zijn dan het laden van de advertentie. Dit is eenvoudig op te vangen met Fast Ad landingspages: https://amphtml.wordpress.com/2016/08/11/fast-ad-landing-pages-with-amp/.

AMP SEO

AMP pagina's worden niet voorgetrokken in de zoekresultaten. De top stories carrousel wordt echter wel bovenaan de zoekresultaten getoond. Hiermee is het dus relatief eenvoudig om bovenaan de zoekresultaten zichtbaar te zijn. Hierdoor vergroten we niet alleen de zichtbaarheid, maar ook het aantal impressies en kliks nemen toe.

AMP WordPress

WordPress heeft plug-ins, maar deze maken bijna alleen maar gebruik van built-in AMP componenten. Daarom zijn het momenteel slechts statische pagina's zonder functionaliteit. Er is een manier om binnen het CMS DNN AMP te ontwikkelen: https://dotnetnuke.nl/Blog/Online-marketing/create-accelerated-mobile-pages-amp-in-dnn/. In principe kan dit voor elk CMS worden gebruikt.

Page Speed Insights

We zijn uw partner als het gaat om het ontwikkelen van snelle mobiele website's en het optimaliseren van AMP webpagina's. We zorgen voor een goede positionering binnen de mobiele index van Google. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. AMP

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren