SEO SNEL bedrijfslogo

Clicks

Wat betekent Clicks?

Clicks

Als het gaat om online adverteren, verwijzen clicks naar een gebruiker die op een advertentie klikt. Dit is het doel van het merendeel van de online advertenties (met name CPC-campagnes) sinds de advertenties in 1994 voor het eerst klikbaar werden. Hoewel de dingen sindsdien aanzienlijk zijn veranderd, worden clicks nog steeds gebruikt om campagnes te vergelijken met behulp van de CTR-statistiek.

In 2009 werden er 5.300.000.000.000 (5.3 biljoen) display-advertenties weergegeven, met een gemiddelde CTR van 0,1%, wat betekent dat er ongeveer 5.300.000.000 (5,3 miljard) clicks werden geregistreerd. Dat is ongeveer veertien en een half miljoen per dag, of 10.000 per minuut, het hele jaar door (en dat zijn alleen maar alle display-advertenties!).

Het is ook belangrijk om te onthouden dat vóórdat er clicks er waren we niets anders hadden. De effectiviteit van advertenties was gebaseerd op schattingen. Adverteerders kochten wat zendtijd op de radio- of tv en dan maar afwachten. Als de winst omhoog ging, konden ze ervan uitgaan dat de advertenties werkten, maar dat wisten ze niet zeker. Met de meetbaarheid van clicks (en conversies), kunnen we nu zeker weten of advertenties klanten naar ons toe drijven.

Wie klikt er?

Wat zo leuk is aan clicks in online marketing, is dat ze zo uniform zijn. Als u dezelfde advertentie weergeeft aan twee afzonderlijke willekeurige groepen van 1000 mensen, is het zeer waarschijnlijk dat ongeveer evenveel mensen erop clicks. We vinden het allemaal leuk om te denken dat we uniek zijn, maar we reageren allemaal op een redelijk voorspelbare manier op advertenties.

Het goede nieuws over onliine adverteren is dat de wereldwijde trend voor CTR sinds begin 2015 langzaam is gestegen. Dit betekent meer clicks voor adverteerders en meer advertentie-inkomsten voor uitgevers en netwerken. Of dit nu is veroorzaakt door betere advertenties of betere advertentietechnologie, het is goed nieuws voor iedereen met een website.

Kosten per click (CPC)

Dit is meer een prijsmodel, maar kan ook als metriek worden gebruikt. Google AdWords is het bekendste voorbeeld als het gaat om Pay Per Click. Het dwingt de adverteerder om uitstekende advertenties te maken die het waard zijn om op te klikken. Het komt zowel de adverteerder als het platform ten goede.

U kunt miljoenen vertoningen krijgen en geen cent betalen. Maar u ontvangt geen clicks.

Aan de andere kant, als u een geweldige advertentie maakt, kunt u binnen enkele dagen al door uw budget heen zijn. Daarom moet u de juiste balans vinden tussen vertoningen en clicks.

Click-through Definitie

Het proces van het doorklikken van een online advertentie naar de bestemming van de adverteerder.

Informatie

Hoewel de doorklik vaak het meest directe antwoord is op een advertentie, is dit niet de enige interactie. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om de URL van een bedrijf rechtstreeks in de browserbalk in te voeren of de bedrijfsnaam in een zoekvak in te typen. Dit veronderstelt natuurlijk dat de naam en / of URL van het bedrijf in zijn advertenties voorkomt.

Nauwkeurige telling van click-through omvat uitsluiting van dubbele clicks. Dit wordt belangrijker wanneer click-through worden gebruikt als de meting waarop de betaling is gebaseerd.

Een advertentievertoning is het aantal keren dat uw advertentie, of het nu een banner, knop of tekstlink is, getoond is (of zal worden) aan een potentiële kijker. In eenvoudige bewoordingen is dit het aantal keren dat een afbeelding ergens op de wereld op een computerscherm is verschenen. Als adverteerder is dit de minst voordelige manier om advertenties aan te schaffen. Ja, uw advertentie wordt bekeken, maar wat doet het echt voor u?

Een click is het daadwerkelijke aantal keren dat iemand zijn cursor heeft geplaatst, deze op uw advertentie heeft geplaatst en zijn muis heeft gebruikt om op die afbeelding te klikken om naar uw website te gaan. Dit is de meest voordelige manier om advertenties aan te schaffen, omdat het echt alle giswerk uit de vergelijking haalt. U weet precies hoeveel bezoekers uw site hebben bezocht. Zodra de eindgebruiker op uw website is, moet deze boeiend en interactief genoeg zijn om een soort emotie te genereren om contact met u te maken.

Het is belangrijk om het verschil tussen deze termen te kennen, omdat het verschil zal maken wanneer u een Pay Per Click-campagne begint.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Clicks

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »