SEO SNEL bedrijfslogo

Google Wifi

Google Wifi

Google Wifi

Misschien heeft u wel eens gehoord van Google Wifi en mesh-netwerken, maar u weet nog steeds niet waarom u zich zorgen moet maken om uw router.

Wat zijn Mesh-netwerken?

Mesh-netwerken zijn een geavanceerdere manier voor het overbrengen van data om een specifieke bestemming te bereiken. Een centrale hub of router die alle shots oproept wordt overgeslagen. Dus in plaats van een enkel toegangspunt voor alle apparaten, kan een mesh-netwerk bestaan uit meerdere relays die met elkaar verbonden zijn om op deze manier snel het verkeer naar apparaten te kunnen leiden.

Het idee van Google Wifi is om meerdere apparaten aan te bieden die u samen met elkaar kunt verbinden om zo een betere draadloze dekking in uw huis te garanderen. Het zijn allemaal identieke compacte kleine witte cilinders - die op een normale wijze verbinding maken met uw DSL- of kabelmodem en op strategische plekken in huis worden geplaatst. Eenmaal draadloos met elkaar verbonden zorgen ze voor een sterke Wi-Fi-verbinding.

Met andere woorden, u zult niet alleen een uitstekend WiFi-signaal in uw woonkamer hebben waar het primaire apparaat zich bevindt. Als er bijvoorbeeld een 'dood punt' (slechte verbinding) is in de garage aan de andere kant van het huis, zal het plaatsen van een Google Wifi-apparaat ervoor zorgen dat u geweldige connectiviteit ervaart terwijl u aan uw auto aan het sleutelen bent. Deze gekoppelde cilindrische apparaten vormen samen een zogenaamd mesh-netwerk.

Het is goed om te weten dat Google WiFi geen geïntegreerd modem heeft, deze zal verbinding maken met uw bestaande modem.

Google Wifi-specificaties

• AC1200 2x2 Wave 2 expandable mesh Wi-Fi

• MU-MIMO dual-band (2,4 GHz / 5 GHz)

• 802.11a / b / g / n / ac wireless support

• 802.15.4 Ondersteuning van Zigbee TX / RX

• Bluetooth 4.0 LE-ondersteuning

• 2 Gigabit Ethernet-poorten WPA2-PSK

Wanneer u geen iOS- of Android-apparaat in uw bezit heeft, kunt u Google Wifi niet gebruiken.

Google Wifi produceert een enkel netwerk door het hele huis met één verbinding en één wachtwoord. U zult nooit merken dat u van knooppunten wisselt, en u moet constante snelheden ervaren ervan uitgaande dat u voldoende knooppunten hebt om uw huis te bedekken.

Hoeveel Google Wifi-routers heb ik nodig?

Als u een kleinere woning heeft (maximaal 140 vierkante meter), raadt Google u aan met één Google Wifi-router te beginnen. U kunt meer punten toevoegen als u meer dekking nodig heeft. Google biedt een set met drie stuks aan die maximaal 420 vierkante meter dekken.

Wat kan Google Wifi nog meer doen?

Network Assist

Google Wifi heeft een functie genaamd network assist waarmee het uw netwerk achter de schermen actief kan beheren en optimaliseren, zodat u de instellingen niet hoeft aan te passen.

Scheduled Pause

Google Wifi heeft ook een scheduled pause functie. Hiermee kunt u internet in uw huis pauzeren. U kunt het wifi-netwerk automatisch uitschakelen voor alledaagse gebeurtenissen zoals bedtijd of huiswerk, zodat uw kinderen zich beter kunnen concentreren.

Google wifi is beschikbaar in de volgende landen:

Australië, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zweden.

Power Promise

Dankzij de SEO-SNEL Power Promise heeft u overal in huis perfecte wifi. We gebruiken Google Wifi spots om een optimale dekking te kunnen garanderen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Wifi

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »