SEO SNEL bedrijfslogo

SERVQUAL

SERVQUAL

SERVQUAL

Het service kwaliteitsmodel of het SERVQUAL-model werd ontwikkeld en geïmplementeerd door de Amerikaanse marketinggoeroes Valarie Zeithaml, A. Parasuraman en Leonard Berry in 1988. Het is een methode om de servicekwaliteit van klanten vast te stellen en te meten.

Aanvankelijk lag de nadruk bij de ontwikkeling van kwaliteitssystemen op de kwaliteit van producten. In de loop van de tijd werd het ook steeds belangrijker om de kwaliteit van gerelateerde diensten te verbeteren. Verbeterde servicekwaliteit kan organisaties een concurrentievoordeel opleveren. Bovendien werd de service in het algemeen belangrijker en als gevolg daarvan had het SERVQUAL-model een grote impact in de jaren tachtig. De kwaliteit van de dienstverlening was toen niet gemakkelijk meetbaar. Kwaliteit van dienstverlening is immers een ontastbaar en abstract begrip.

Het SERVQUAL-model is voornamelijk een kwalitatieve analyse. Als een tevredenheidsonderzoek voornamelijk afhangt van de transacties tussen leverancier en koper, wordt de waargenomen kwaliteit gemeten aan de hand van generieke omgevingsfactoren.

Een van de drijfveren voor de ontwikkeling van het SERVQUAL-model waren de unieke eigenschappen van diensten (in vergelijking met fysieke producten). Deze unieke kenmerken, zoals ongrijpbaarheid en heterogeniteit, maken het voor een bedrijf veel moeilijker om objectief het kwaliteitsniveau te beoordelen (in tegenstelling tot een fabrikant die fysieke goederen kan inspecteren en testen). De ontwikkeling van dit model bood bedrijven en retailers een gestructureerde aanpak om de reeks factoren te kunnen beoordelen die van invloed zijn op de perceptie van de consument over het algehele service en kwaliteitsniveau van het bedrijf.

De vijf dimensies van SERVQUAL Zoals later door de oorspronkelijke ontwikkelaars van het SERVQUAL-model werd gesuggereerd, is de gemakkelijkste manier om de vijf dimensies samen te vatten door de letters van RATER als volgt te gebruiken:

R = Reliability

A = Assurance

T = Tangibles

E = Empathy

R = Responsiveness

• Reliability is het vermogen van een bedrijf om de beloofde dienstverlening accuraat en betrouwbaar uit te kunnen voeren.

• Assurance is de kennis en hoffelijkheid van medewerkers en hun vermogen om hiermee vertrouwen te wekken.

• Tangibles verwijst naar fysieke voorzieningen, apparatuur en het uiterlijk van personeel.

• Empathy is zorgzame en geïndividualiseerde aandacht voor klanten.

• Responsiveness is de bereidheid van een bedrijf om een klant zorgvuldig te helpen en een snelle service aan te bieden.

Service Kwaliteitsmodel

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw klanten tevreden te houden. Door gebruik te maken van het SERVQUAL model houden we de kwaliteit van uw dienstverlening op peil. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. SERVQUAL

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »