SEO SNEL bedrijfslogo

Case Study

Case Study

Case Study

Een case study onderzoekt meestal een enkel onderwerp, maar ze kunnen ook worden gebruikt als een vergelijkend onderzoek dat relaties aantoont tussen twee of tussen meer dan twee onderwerpen.

Is de case een ongebruikelijk of atypisch voorbeeld van een onderzoeksprobleem dat een diepgaandere analyse vereist? Cases vormen vaak een onderwerp dat voorkomt uit een ander onderzoek, omdat de case nieuwe inzichten kan bieden om het probleem te begrijpen.

Biedt de casus belangrijk inzicht of verheldert het een eerder gevonden probleem? Een grondige analyse van een case kan gebaseerd zijn op de hypothese dat de case study trends of problemen zal onthullen die niet in eerder onderzoek aan het licht zijn gekomen of nieuwe en belangrijke implicaties zullen onthullen.

Daagt de case study uit en biedt het een tegenwicht voor de heersende veronderstellingen? Na verloop van tijd kan onderzoek naar een bepaald onderwerp resulteren in het ontwikkelen van aannames op basis van verouderde studies die nog steeds worden toegepast op nieuwe of veranderende omstandigheden of het idee dat iets eenvoudig moet worden geaccepteerd als 'gezond verstand', hoewel het probleem niet in de praktijk grondig is getest. Een casus kan u de gelegenheid bieden om bewijs te verzamelen dat de gangbare veronderstellingen over een onderzoeksprobleem uitdaagt en een nieuwe reeks aanbevelingen te geven die op de praktijk zijn toegepast en die nog niet eerder zijn getest.

Biedt de case study de mogelijkheid om actie te ondernemen die leidt tot het oplossen van een probleem? Een andere manier om na te denken over het kiezen van een case om te bestuderen, is te overwegen hoe de resultaten van het onderzoeken van een bepaalde case kunnen leiden tot bevindingen die wijzen op manieren om een bestaand of opkomend probleem op te lossen.

Biedt de case study een nieuwe richting in toekomstig onderzoek? Een case study kan worden gebruikt als hulpmiddel voor verkennend onderzoek dat wijst op de noodzaak van verder onderzoek van het onderzoeksprobleem. Een case kan worden gebruikt wanneer er weinig studies zijn die helpen bij het voorspellen van een uitkomst of die een duidelijk inzicht geven in hoe het beste kan worden gehandeld bij het aanpakken van een probleem.

Hoe de resultaten van een case study te analyseren

Het analyseren van resultaten voor een case study is meestal meer gebaseerd op meningen dan op statistische methoden. Het gebruikelijke idee is om te proberen uw gegevens in een beheersbare vorm te verzamelen en er een verhaal omheen te bouwen.

Gebruik voorbeelden in uw verhaal terwijl u de zaken beknopt en interessant houdt. Het is handig om enkele numerieke gegevens weer te geven, maar onthoud dat u alleen trends probeert te beoordelen en niet elk stukje data analyseert. Verwijs voortdurend terug naar uw bullet points zodat u de focus niet verliest.

Het is altijd een goed idee om aan te nemen dat een persoon die uw onderzoek leest misschien niet veel kennis van het onderwerp bezit, dus probeer dienovereenkomstig te schrijven.

Bovendien is een case study, anders dan een wetenschappelijk onderzoek dat zich met feiten bezighoudt, gebaseerd op opinie en is het ontworpen om een met redenen omkleed debat uit te lokken. Er is echt geen goed of fout antwoord in een case study.

Casestudy's zijn effectieve hulpmiddelen om leads om te zetten in klanten. Ze helpen uw merk als een actuele autoriteit te vestigen, laten zien hoe uw product een echt probleem voor een klant heeft opgelost en helpen leads te zien hoe zij vergelijkbaar succes met uw diensten kunnen ervaren.

Wat maakt case study’s effectief?

Ze positioneren uw product rechtstreeks als de beste oplossing. Er is veel discussie over de vraag of content rechtstreeks producten verkoopt. In dit geval is het antwoord ja.

Uw claims worden ondersteund door echte resultaten.

Niet iedereen maakt ze. De meeste blogposts zijn dertien in een dozijn.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Case Study

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »