SEO SNEL bedrijfslogoParallax - Webdesign - Scrolling - Effect - Betekenis

Parallax

Parallax

Parallax is momenteel een rage in webdesign. Het verbetert de gebruikerservaring door middel van een verbeterde visuele interactiviteit. Indien het goed wordt toegepast, kan parallax webdesign voor visueel verbluffende pagina's zorgen waar gebruikers van kunnen genieten tijdens het surfen.

Wat is Parallax Webdesign?

Parallax is een webdesign techniek die het mogelijk maakt dat onderdelen van een webpagina met verschillende snelheden bewegen wanneer een gebruiker scrollt. Parallax Scrolling wordt meestal gebruikt bij websites die een achtergrond afbeelding of video bevatten. Wanneer een gebruiker scrollt, beweegt de achtergrond met een andere snelheid ten opzichte van de rest van de website. De meeste WordPress themes die dit parallax scrolling effect gebruiken worden aangeduid als parallax themes.

Hoe werk Parallax?

Parallax is een relatief nieuw begrip in webdesign, echter de techniek wordt al vele jaren bij verschillende toepassingen gebruikt. Het meest opvallend is, dat parallax scrolling nog steeds veel wordt gebruikt in gaming toepassingen om 2-dimensionale side-scrolling effecten te creëren. Het effect wordt bereikt door het creëren van een perspectief door verschuiving. Bij het maken van een parallax effect, is het doel om meerdere invalshoeken van waaruit u een voorwerp kan waarnemen op een wijdse achtergrond te maken.

Parallax scrollen

Raster: Deze methode is gebaseerd op compositing en verfrissende pixel lijnen van boven naar beneden in beeld te brengen. Een kleine vertraging wordt uitgevoerd tussen de individuele lijnen. Layers method: Bij deze methode worden meerdere lagen gedefinieerd en gemaakt om met verschillende snelheden verticaal of horizontaal te bewegen tijdens het rollen. Patroon Manipulatie: Deze methode leidt tot parallax door de floating van meerdere schermen over terugkomende achtergronden. Sprite: Deze methode is gebaseerd op de compositing van verschillende afbeeldingen die gemaakt zijn van pseudo-lagen. Door de positionering van het beeld in verschillende hoeken, zal slechts een deel ervan zichtbaar zijn. Deze methode ccreëert ook een 3-dimensionaal effect op normale beeldschermen.

Parallax Webdesign

Parallax webdesign is geen nieuwe techniek. Het wordt al vele jaren gebruikt, maar het heeft nog maar net aan populariteit gewonnen. Parallax effecten worden mogelijk gemaakt door JavaScript, maar CSS kan ook worden gebruikt om hetzelfde te bereiken. CSS parallax wordt steeds vaker gebruikt voor de integratie van de parallax techniek in webdesign.

WordPress Parallax website

We zijn uw partner als het gaat om het maken van een WordPress Parallax website. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Parallax

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren