SEO SNEL bedrijfslogo

Marketing Funnel

Marketing Funnel

Funnel

Een marketing funnel is een hulpmiddel dat u helpt de buyer journey te visualiseren, of het pad dat een prospect volgt wanneer deze vertrouwd raakt met uw bedrijf, van introductie tot conversie (en hopelijk daarna).

Uw marketing funnel moet de volgende vijf fasen bevatten: bewustzijn, aandacht, conversie, loyaliteit en belangenbehartiging.

De vijf lagen van een marketing funnel.

Bewustzijn

Doel: om de waarde van uw product of dienst te tonen, educatieve content te bieden en een relatie op te bouwen met uw abonnees.

Doen: opvoeden, nuttig zijn.

Niet doen: verkopen, specifieke details over uw producten geven/ diensten te veel promoten, mensen proberen iets te laten kopen.

Prospecting

Prospecting is in feite een manier om een potentiële klant kennis met u te laten maken en ervoor te zorgen dat deze regelmatig updates van u ontvangt (bijvoorbeeld door te abonneren op uw nieuwsbrief).

De heilige graal van deze fase is om uw potentiële klanten te laten inschrijven op uw nieuwbrief. Waarom? Omdat u de volledige controle over dit kanaal hebt en u de uitkomsten van wat er met uw e-mailabonnees gebeurt duidelijk kunt meten.

Zodra mensen door deze fase heen zijn, kunt u:

• hen op elk moment bereiken

• bijhouden hoe ze reageren op uw aanbiedingen

• Uw marketing daarop aanpassen

Conversie

Doel: om mensen te overtuigen om te kopen.

Doen: praat over de voordelen van uw product / dienst, laat uw product / dienst zien, bied kortingen en promoties om mensen te overtuigen om te kopen, creëer een gevoel van urgentie om mensen te dwingen meteen te kopen.

Wat u wilt doen, is langzaam vertrouwen opbouwen bij uw potentiële klanten om ze uiteindelijk een product te laten kopen. U biedt continu waarde door dingen weg te geven zoals gratis nieuwsbrieven, podcasts, gratis rapporten, enzovoort.

Google Analytics houdt automatisch bij wie iets gekocht heeft en wie niet.

Als iemand niets heeft gekocht, dan kunt u ze een e-mail sturen met de vraag waarom ze niet hebben gekocht en wat hun bezwaren waren. U kunt deze informatie gebruiken als gegevenspunten die u meer vertellen over hoe u uw producten in de toekomst op de markt zou moeten brengen.

Het is duidelijk dat klanten niet altijd klaar zijn om te kopen.

Ze willen misschien lid worden van uw coachingprogramma, maar ze hebben gewoon niet het geld om ervoor te betalen. Met een goed systeem kunt u dergelijke zaken herkennen en later erop terugkomen bij uw potentiële klanten.

Of misschien merkt u dat een van uw klanten gewoon niet op de hoogte was van een van uw goedkopere producten.

Dus u kunt dat aan hen aanbieden.

Een goed systeem houdt bij in welke aankoopfase uw klanten zich bevinden en u kunt uw aanbod hierop aanpassen.

Een systeem om de customer lifetime value te maximaliseren

De mensen die al van u hebben gekocht, zijn de mensen die mogelijk het meest waardevol zijn voor uw bedrijf. Mensen die één keer bij u kopen en tevreden zijn met de ervaring, zullen veel vaker opnieuw kopen.

U hebt dus een systeem nodig dat geschikt is voor mensen die al een of meer producten van u hebben gekocht.

U moet bijhouden wie welke producten heeft gekocht.

En u kunt deze mensen producten aanbieden die ze nog niet hebben gekocht.

Vanzelfsprekend kunt u dergelijke dingen niet zelf bijhouden voor elke klant. Daarom automatiseert een goede marketing funnel dit proces voor u en worden de gegevens automatisch bijgehouden.

Overweging

Doel: een diepere relatie opbouwen met uw abonnee deze kennis laten maken met uw product / dienst en hen proberen te bereiken met contextuele of getargete content. Doen: geef educatieve content weg die is afgestemd op uw abonnee, lever content die productspecifiek en nuttig is. Niet doen: te opdringerig zijn, content verzenden die niet van toepassing is op uw abonnee.

Loyaliteit

Doel: uw klanten behouden en loyaliteit vergroten door abonnees te verrassen met nuttige content en geweldige service.

Doen: geef nuttige informatie, stuur educatieve content naar uw abonnees.

Niet doen: stop met de interactie met uw abonnees of het toevoegen van waarde.

Ambassadeur

Doel: uw klanten omzetten in ambassadeurs die over uw bedrijf praten en hun vrienden naar uw doorverwijzen.

Doen: maak contact met uw trouwe klanten, blijf uw klanten verrassen met geweldige content en service, verzamel feedback.

Niet doen: uw klanten vergeten.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Funnel

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »