SEO SNEL bedrijfslogoKunstmatige Intelligentie - UvA - Utrecht - Voorbeelden - Definitie - Studeren - Gevaar

Kunstmatige Intelligentie

Kunstmatige Intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) maakt het mogelijk dat machines leren van ervaringen, zich aanpassen aan nieuwe input en mensachtige taken uitvoeren. De meeste AI-voorbeelden die je vandaag ziet - van computers die schaken of zelfrijdende auto's - leunen zwaar op deep learning en natuurlijke taalverwerking. Met behulp van deze technologieën kunnen computers worden getraind om specifieke taken uit te voeren door grote hoeveelheden gegevens te verwerken en patronen in de gegevens te herkennen.

In 2015 rolde Google RankBrain uit, een systeem om computers te leren antwoorden te geven op vragen van gebruikers. RankBrain gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om vragen van gebruikers op dezelfde manier te begrijpen en erop te reageren als een mens dat zou doen.

Machine learning is een onderdeel van AI waarmee machines automatisch leren en verbeteren door ervaring. Hiertoe worden gespecialiseerde systemen gemaakt en is er geen expliciete programmering nodig om nieuwe definities aan de database toe te voegen. De machines kunnen zelfstandig leren.

Deep learning is een onderdeel van machine learning, bestaande uit extreem grote neurale netwerken en een enorme verzameling algoritmen die menselijke intelligentie kunnen nabootsen.

Kunstmatige intelligentie heeft dit jaar zijn intrede gemaakt dankzij processen zoals big data, Internet of things en Machine Learning. Maar dit zijn slechts componenten die uiteindelijk zullen bijdragen aan het ontketenen van het volledige potentieel van AI. De komende jaren, vooral 2018 zullen zichtbare veranderingen en impact te zien zijn door de toepassing van AI.

Gebruikerservaring in grotere mate personaliseren

Het is het meest cruciale gebied waar AI kan binnendringen en een aanzienlijke impact kan creëren. Een klant is de koning van elk bedrijf en content is koning voor een marketeer. Als hij de contentmarketingstrategie kan afstemmen op kunstmatige intelligentie, kan dit baanbrekend zijn. Op basis van verzamelde gegevens, zoals zoekopdrachten van klanten, koopgedrag en interesses, kunnen aangepaste contentcampagnes worden uitgevoerd. Het voordeel is dat het voor elke klant of prospect kan worden gedaan.

Chatbots zijn een ander voorbeeld van AI-interferentie bij het verbeteren van gebruikerservaring. Chatbots zijn geprogrammeerd om met klanten te communiceren op basis van gegevens die zij ontvangen. Traditionele chatbox- en tekstcommunicatie zullen snel verdwijnen naar een multidimensionaal communicatiesysteem met sensorische vaardigheden zoals stem en aanraking. Dit zal de hele ervaring voor gebruikers personaliseren, omdat ze de indruk krijgen dat ze met een echte persoon met bewustzijn praten.

Augmented reality, een ander aspect van AI kan worden aangewend om consumenten een optie te geven om het product te zien en te voelen voordat het daadwerkelijk wordt gekocht. Dit zal het nemen van beslissingen voor klanten gemakkelijk maken, omdat ze het product al vóór de aankoop kunnen waarnemen. Dit stimuleert een snellere reactie van de klant en verhoogt op zijn beurt de omzet.

Predictive marketing is in de praktijk brengen van het extraheren van informatie uit bestaande klantgegevenssets om een patroon te bepalen en toekomstige uitkomsten en trends te voorspellen.

Image recognition, in de context van machine vision, is het vermogen van software om objecten, plaatsen, mensen, geschriften en acties in beelden te identificeren. Computers kunnen machine vision-technologieën gebruiken in combinatie met een camera en kunstmatige intelligentiesoftware om beeldherkenning te bereiken.

Beeldherkenning wordt gebruikt om een groot aantal machine-based visuele taken uit te voeren, zoals het labelen van de content van afbeeldingen met meta tags, het uitvoeren van zoekacties naar afbeeldingen en het begeleiden van autonome robots, zelfrijdende auto's en systemen voor het vermijden van ongelukken.

Artificial Intelligence

Bureau SEO-SNEL helpt u met Artificial Intelligence. Dankzij onze ervaring met Kunstmatige Intelligentie weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Kunstmatige Intelligentie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren