SEO SNEL bedrijfslogoGoogle Trends - Bitcoin - Zoekwoorden - Nederland

Inzichtelijke Google Trends data die u verder helpt

Google Trends

Google Trends

Wat is Google Trends?

Wat is Google Trends data en wat kunt u ermee? Anderhalf jaar geleden heeft Google Trends real time data beschikbaar gesteld. Dit helpt mensen om direct de reacties te kunnen zien op grote gebeurtenissen. Door het grote aantal zoekopdrachten is Google Trends één van de belangrijkste real time data leveranciers ter wereld. Door te onderzoeken waar mensen naar zoeken is het mogelijk om vast te stellen wat mensen op dat moment bezighoudt en interesseert.

Wat is Google Trends data?

Google Trends data is onafhankelijke data betreffende het zoekgedrag van mensen over de hele wereld. Op deze manier is het mogelijk om data te meten en aan mensen te laten zien wat er trending is op een bepaald moment. Omdat er niet wordt getoond van wie de data is blijft deze informatie dus anoniem. U kiest gewoon een categorie en het betreffende land waarvan u de data wilt zien. Het is zelfs mogelijk om per provincie de zoektrends te bekijken.

Google Trends Real time data

Zoals eerder al gezegd: het is mogelijk om real time data te bekijken en non-real time. Real time is een willekeurig voorbeeld van zoekopdrachten van de afgelopen zeven dagen. Bij non-real time data is het zelfsmogelijk om tot 2004 terug in de tijd te gaan. Het is mogelijk om beide data sets onafhankelijk van elkaar te bekijken. Het is technisch gezien niet mogelijk om beide data samen te laten zien. De traagheid waarmee beide data dan zouden worden geladen is te gebruiksonvriendelijk.

Wat betekenen de getoonde getallen van Google Trends?

Het is een krachtige tool die laat zien hoe mensen reageren op bepaalde gebeurtenissen. Op deze manier kunnen we de reacties op bepaalde gebeurtenissen met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld hoe bepaalde zoekwoorden door de jaren heen hebben gepresteerd in de zoekmachine resultaten. Dankzij deze uitgebreide informatie kan Google aan storytelling doen. Wanneer Google kijkt naar regionaal zoekgedrag dan zetten ze dit af tegen de landelijke interesse voor dit onderwerp.

Google Trends data exporteren

Google Trends kan erg handig zijn om mee te vergelijken, omdat u maximaal 5 zoekwoorden tegelijk kunt invoeren en de resultaten in dezelfde grafiek worden weergegeven. Dit wordt ook wel de Search Volume Index van Google genoemd. Voor verdere analyse is het mogelijk om de gegevens die zijn gebruikt om de grafiek te maken, te exporteren naar een CSV-bestand dat kan worden gelezen met Google spreadsheet en Microsoft Excel. Naast Google Trends heeft Google ook nog de hot searches van Google gelanceerd. Deze tool toont de populairste zoektermen van het afgelopen uur in Nederland en alle andere beschikbare landen. Deze tool is handig voor het vinden van zaken die dat moment populair zijn. Er is ook een Trends-functie voor websites genaamd Google Trends voor websites die het verkeer van websites analyseert, en niet voor zoekwoorden. Dit kan erg handig zijn bij het analyseren van concurrerende websites, omdat de data naast geografische bezoekersgegevens ook gegevens over unieke bezoekers bevatten. Er zijn ook gegevens voor 'ook bezocht' en 'ook gezocht', waarmee een wereld van gerelateerde zoekwoorden open gaat waarin bezoekers mogelijk geïnteresseerd zijn.

Google Data vanaf 2004 beschikbaar

We zijn uw partner als het gaat om Google Trends. Met deze data kunnen we uw website beter optimaliseren. Een hoge positie in Google is het resultaat hiervan. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Trends

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren