SEO SNEL bedrijfslogo

Het verschil tussen zoekopdrachten en zoekwoorden

Zoekopdracht

Zoekopdracht

Digitale marketing kan een uitdagend proces zijn om te begrijpen, deels omdat er heel veel andere termen worden gebruikt dan bij traditionele marketing.

Het leren van alle nuances van digitale marketing is vervelend en er is nog veel te leren voordat u met een gerust hart het reclamebudget van uw bedrijf in digitale marketing kunt investeren.

Maar zelfs de meest ervaren digitale marketeers maken soms fouten met het begrijpen van bepaalde termen. Een van de meest voorkomende problemen is het verschil tussen zoekwoorden en zoekopdrachten. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze hebben geheel andere betekenissen en rollen binnen uw marketingstrategie.

Wat zijn zoekwoorden?

zoekwoorden zijn de zinnen die u met uw strategie target. Ze zijn gebaseerd op uw producten en diensten en maken het voor zoekmachines eenvoudiger om uw pagina's in zoekresultaten te ranken.

Als u bijvoorbeeld een beddengoed-winkel voor e-commerce runt, dan kunt u zich richten op de zoekwoorden, 'dekbedovertrek' of hoeslaken'.

U vindt deze zoekwoorden door middel van zoekwoorden onderzoek en gebruikt zoek- en trendgegevens om de beste voor uw strategie te vinden.

Wat zijn zoekopdrachten?

Zoekopdrachten zijn dat wat gebruikers typen in zoekmachines zoals Google om informatie te vinden.

Het verschil tussen zoekwoorden en zoekopdrachten

Het grootste verschil tussen zoekwoorden en zoekopdrachten is wie ze gebruikt.

Marketeers gebruiken zoekwoorden om SEO- en PPC-campagnes te maken, terwijl gebruikers zoekopdrachten intypen in Google om informatie online te vinden.

De gemiddelde consument kent geen van deze zoekwoorden en de meeste mensen hebben geen weet van het feit dat er bedrijven zijn die actief op zoek zijn naar de beste zoekwoorden om mee gevonden te worden in de zoekmachine. Ze typen gewoon wat in en hopen dat de zoekmachine de informatie biedt die ze nodig hebben.

Gebruikers voeren hun zoekopdrachten op een unieke manier uit, dus 10 gebruikers die exact hetzelfde exacte product zoeken, kunnen 10 volledig verschillende zoekopdrachten opgeven. Soms bevatten ze spelfouten.

Zoekopdrachten zijn terug te vinden bij 'Traffic' in Google Analytics, onder het gedeelte 'Search Engine Optimization'. U kunt deze informatie alleen bekijken als u een search console account heeft. Als u dit niet heeft, dan moet u dit onmiddellijk instellen! Uw Google search console account is de plek waar Google u belangrijke berichten stuurt (bijvoorbeeld of u een penalty heeft gekregen) en u kunt de 'gezondheid' van uw website bekijken vanuit het perspectief van Google. Welk rapport is belangrijker om naar te kijken? Met welke andere data kunt u beter zien hoe goed (of slecht) uw SEO-campagne presteert?

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Zoekopdracht

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »