SEO SNEL bedrijfslogo

Smart Doelen

Smart Doelen

Smart Doelen

SMART is een acroniem dat u kunt gebruiken om uw doelen te bepalen. De criteria worden meestal toegeschreven aan het concept Management by Objectives van Peter Drucker. Om ervoor te zorgen dat uw doelen duidelijk en bereikbaar zijn, moet elk ervan:

• Specifiek (eenvoudig, verstandig, significant) zijn.

• Meetbaar (zinvol, motiverend) zijn.

• Achievable - Haalbaar (overeengekomen, haalbaar) zijn.

• Relevant (redelijk, realistisch, resultaatgericht) zijn.

• Tijdgebonden (tijdgebonden, tijdslimiet, tijd / kosten beperkt, actueel, tijdgevoelig) zijn.

Professor Rubin merkt ook op dat de definitie van het SMART-acroniem mogelijk moet worden bijgewerkt om het belang van werkzaamheid en feedback te weerspiegelen. Sommige auteurs hebben het echter uitgebreid met extra aandachtsgebieden; SMARTER omvat bijvoorbeeld Evaluated and Reviewed.

Hoe moet ik SMART doelen gebruiken?

Paul J. Meyer, zakenman, auteur en oprichter van Success Motivation International, beschrijft de kenmerken van SMART-doelen in zijn boek uit 2003, "Attitude Is Everything: als wilt slagen." We zullen zijn definities toelichten en onderzoeken hoe u uw doelen kunt creëren, ontwikkelen en realiseren:

Smart Doelen formuleren Uw doel moet duidelijk en specifiek zijn, anders kunt u zich niet focussen en voelt u zich niet echt gemotiveerd om iets te bereiken. Probeer bij het opstellen van uw doel de vijf "W" -vragen te beantwoorden:

• Wat wil ik bereiken?

• Waarom is dit doel belangrijk?

• Wie is betrokken?

• Waar bevindt het zich?

• Welke middelen of limieten zijn ermee gemoeid?

Smart Doelen voorbeelden

Stelt u zich voor dat u een marketingmanager bent en dat u graag hoofd van de marketing afdeling zou willen worden. Een specifiek doel zou kunnen zijn: "Ik wil de vaardigheden en ervaring opdoen die nodig zijn om het hoofd van de marketing afdeling binnen mijn organisatie te worden, zodat ik mijn carrière kan opbouwen en een succesvol team kan leiden."

Smart Doelen stellen die meetbaar zijn

Het is belangrijk om meetbare doelen te hebben, zodat u uw voortgang kunt volgen en gemotiveerd kunt blijven. Het beoordelen van de voortgang helpt u om gefocust te blijven, uw deadlines te halen en de opwinding te voelen die hoort bij het bijna bereiken van uw doel.

Een meetbaar doel zou vragen moeten beantwoorden zoals:

• Hoeveel?

• Hoe weet ik wanneer het is voltooid?

Smart Doelen stellen

U kunt uw doel om de vaardigheden die nodig zijn om het hoofd van de marketing afdeling te worden meten door te bepalen dat u de vereiste cursussen hebt gevolgd en binnen vijf jaar de relevante ervaring hebt opgedaan.

Smart Doelen maken

Uw doel moet ook realistisch zijn. Met andere woorden. Wanneer u een haalbaar doel stelt, kunt u mogelijk eerder de mogelijkheden of bronnen identificeren die u dichter bij het doel kunnen brengen.

Een haalbaar doel zal meestal vragen beantwoorden zoals:

• Hoe kan ik dit doel bereiken?

• Hoe realistisch is het doel, gebaseerd op beperkingen, zoals financiële factoren?

Smart Doelen uitleg

U moet zich misschien afvragen of het ontwikkelen van de vaardigheden die vereist zijn om het hoofd van de marketing afdeling te worden, realistisch zijn, gebaseerd op uw bestaande ervaring en kwalificaties. Heeft u bijvoorbeeld de tijd om de vereiste training effectief af te ronden? Zijn de benodigde bronnen voor u beschikbaar? Kunt u het zich veroorloven om het te doen?

Smart Doelen opstellen

Pas op voor het stellen van doelen waarvoor iemand anders de macht in handen heeft. Bijvoorbeeld: "Promotie krijgen!" hangt af van andere kandidaten er nog zijn, en van de beslissing van de recruiter.

Smart Doelen communicatie

Deze stap gaat over het verzekeren dat uw doel belangrijk voor u is en dat het ook aansluit op andere relevante doelen. We hebben allemaal behoefte aan ondersteuning en hulp bij het bereiken van onze doelen, maar het is belangrijk om de controle erover te behouden.

Een relevant doel is met "ja" te beantwoorden:

• Lijkt dit de moeite waard?

• Is dit het juiste moment?

• Komt dit overeen met onze andere inspanningen / behoeften?

• Ben ik de juiste persoon om dit doel te bereiken?

Smart Doelen acceptabel

Misschien wilt u de vaardigheden opdoen om het hoofd van de marketing afdeling binnen uw organisatie te worden, maar is dit het juiste moment om de vereiste training te volgen, of te werken aan aanvullende kwalificaties? Weet u zeker dat je de juiste persoon bent voor de marketingrol? Heeft u de doelen van uw partner meegenomen in uw beslissing? Wanneer u bijvoorbeeld een gezin wilt stichten, zal het voltooien van de training in uw vrije tijd een stuk moeilijker zijn?
Tijdgebonden Elk doel heeft een streefdatum nodig, zodat u een deadline hebt om op te focussen en iets hebt om naartoe te werken. Dit gedeelte van de SMART doelen criteria helpt om te voorkomen dat dagelijkse taken voorrang krijgen.

SEO bureau Gouda

SEO Bureau SEO-SNEL helpt u met de zoekmachine optimalisatie van uw website. Dankzij onze SEO Specialisten weten we al snel waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Smart Doelen

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »