SEOOnsite-SEO - Content Marketing - Keywords - Mobiele Website

On-site SEO

on-site SEO

On-site SEO, Zoekwoorden, Teksten

SEO of Search Engine Optimization is het proces van het vertellen aan de zoekmachines met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Een snelle website is zeer belangrijk voor mobiele apparaten, omdat mensen niet langer dan 2 seconden willen wachten voordat een website geladen is. Mobiele zoekopdrachten nemen steeds verder toe. U wilt niet dat uw klanten naar de concurrent gaan omdat uw website te traag is. Met Google PageSpeed Insights kunt u de snelheid van uw website testen. Als er een score uitkomt van minder dan 75 procent dan is het tijd dat u contact met ons opneemt. Veel mensen begrijpen niet waarom SEO noodzakelijk is. Sommige mensen schijnen te denken dat ze door SEO problemen kunnen krijgen met Google. Hoewel het waar is dat de "illegale SEO technieken" u in de problemen brengen, wil Google dat u deelneemt aan "legale" SEO, want het is de manier waarop de meest relevante resultaten worden bepaald.

# 1 - De belangrijkste plek om dit te doen zijn uw title tags. Er zijn een aantal richtlijnen voor title tags, maar ze zijn een beetje wazig, dus in sommige opzichten is het evenzeer een kunst als een wetenschap. De sleutel is een goed zoekwoord onderzoek en relevantie. Als u aan het optimaliseren bent voor zinnen die niet van invloed zijn op de inhoud van de pagina, dan zal het u waarschijnlijk niet lukken. Als u aan het optimaliseren bent voor wat er werkelijk op de pagina staat dan zal u het veel beter doen.

# 2 - inhoud van de pagina (zoekwoord dichtheid). U wilt unieke informatie, dat betekent als u wilt scoren u niet moet kopiëren en plakken uit Wikipedia. Vertel het in uw eigen woorden als u online succes wilt hebben.

# 3 - metabeschrijvingen dit is wat onder uw title tags verschijnt in de zoekresultaten. Het moet dezelfde zoekwoorden als de titel tags bevatten, maar verder uitgewerkt. Dit zal u toelaten om te rangschikken voor een aantal aanvullende zoekwoorden.

# 4 - heading tags deze fungeren als secundaire title tags en zullen in de zoekresultaten verschijnen wanneer het behoorlijk gedaan is.

# 5 - foto's, banners en elk type afbeeldingen op uw website. Als uw foto's zijn geoptimaliseerd kan het u helpen hoger te rangschikken voor deze zoektermen.

# 6 - Geo Tags dit is iets relatief nieuws en wordt maar al te vaak over het hoofd gezien. Door het verstrekken van uw geografische locatie kunt u het beter in de lokale zoekopdrachten doen.

# 7 - Interne links: De belangrijkste zinnen binnen uw eigen website linken. Dit vertelt de zoekmachines dat dit een belangrijke zin voor uw website is.

Als we dit alles doen samenvoegen dan zult u na verloop van tijd een verbetering van uw rankings zien. On-Site SEO is niet het einde van het proces op enige wijze, het is gewoon het vertellen aan de zoekmachines voor welke zoekwoorden u wilt opdagen, maar in veel gevallen zal u op de eerste pagina's staan. Voor de meer concurrerende zoekwoorden is er meer werk nodig.

Zoekwoord onderzoek

Dit is een stap die veel mensen overslaan of zelfs helemaal niet aan beginnen of begrijpen. Uw website moet geoptimaliseerd worden voor alle belangrijke zoekwoorden en niet alleen een paar keywords die u zou zoeken.

Uw klanten weten niet altijd wat ze zoeken

Een andere fout die we zien is dat er vaak alleen wordt geoptimaliseerd voor de meest bekende zoekwoorden en zinnen. Daarmee bedoelen de meest voor de hand liggende zoekopdrachten, maar wij helpen u ook met de meer specifieke long tail zoekwoorden en deze mogen niet onderschat worden want juist deze zoekwoorden zijn belangrijk bij het uitbouwen van uw bedrijf. De meeste mensen zullen beginnen met een zeer algemene zoektocht, als ze dan niet het specifieke resultaat zien waarnaar ze naar op zoek zijn dan zullen hun zoektocht wijzigen en meer specifieke zoektermen bevatten. Zichtbaar zijn voor alles wat relevant is voor uw bedrijf zal u helpen om als de leider in uw vakgebied te worden gezien en het zal u helpen met het vinden van uw ideale klanten.

Zoekmachine Optimalisatie voor mobiele apparaten

Google gaat een mobiele index maken voor mobiele apparaten. Websites met content die up to date is zullen bovenaan de zoekresultaten komen te staan. Daarnaast blijft Google met hun Accelerated Mobile Pages project inzetten op websites die bezoekers in minder dan 1 seconde een complete website voorschotelen. Wilt u de strijd can uw concurrentie blijven winnen, dan is het belangrijk dat wij uw website voor mobiele telefoons optimaliseren.

Responsive design

Een responsive website is belangrijk, zowel voor uw SEO als uw website design. Meer en meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om zoekopdrachten te doen. Als uw website niet geoptimaliseerd is voor smartphones dan mist u veel klanten.

Maakt een bedrijf met een oproep button of direct bellen knop op hun website meer kans om vaker gebeld te worden dan een bedrijf met een website die dit niet heeft?

De meeste mensen kiezen voor de weg van de minste weerstand en als uw website makkelijk voor hen is om te gebruiken dan heeft u meer kans om klanten te krijgen.

  1. Diensten
  2. On-site SEO