SEO SNEL bedrijfslogo

Zoekmachine Marketing Bureau

Zoekmachine Marketing Bureau

Zoekmachine Marketing Bureau

Website Content tekstschrijvers

• Uw website is relatief nieuw.

• Uw website heeft enkele pagina's die niet aan de hele set van zoekwoorden voldoen waar u uw website voor wilt laten rangschikken.

• Uw website heeft pagina's met duplicate (dubbele) of weinig (thin) inhoud (content).

• U heeft niet de tijd om regelmatig uw website te voorzien van verse content. Laten we voorstellen dat wij een aangepaste content marketing strategie voor u ontwikkelen. Bouw gezag op door waardevolle en informatieve content te leveren aan uw doelgroep.

Content is Koning

SEO komt vaak neer op kwalitatief hoogstaande content. Gebruikers willen nuttige informatie vinden en zoekmachines hebben vele manieren om de kwaliteit van de content en de relevantie voor de zoekopdracht te bepalen. Het behartigen van de belangen en het oplossen van de problemen van onze klanten zorgt er niet alleen voor dat de afstand tussen u en ons bedrijf kleiner wordt, maar het zal ook een positief effect hebben op uw website rankings.

Content completeert alle andere SEO diensten.

Technische SEO gaat altijd hand in hand met kwalititatieve content. Social Media Marketing heeft weinig waarde als u geen eigen content heeft dat u met uw publiek kunt delen. Content creëert backlinks en helpt bij de opbouw van uw merk, bedrijf en geeft uw bedrijf sociale aandacht die weer helpt om nieuwe leads en klanten voort te brengen. Content is de SEO activiteit die alle andere online marketing activiteiten verenigt in een solide werkende SEO strategie.

Dichter bij uw doelgroep

Het creëeren van content die resoneert met het publiek van onze klant is de hoeksteen van elke content strategie die we smeden. Content is de meest efficiënte manier om een merk en bedrijf op te bouwen. Een slimme contentstrategie schept een sterke band tussen een bedrijf en haar doelgroep door het tonen van begrip en bewust te zijn van de behoeften van de klant Dankzij onze hoge mate van expertise kunnen we de beste oplossingen bieden voor al uw problemen. Het Regelmatig creëren van kwalitatief hoogwaardige en gerichte content zal u uiteindelijk tot een autoriteit in uw niche maken. Dit speelt een grote rol in het aantrekken en omzetten van klanten.

Meer Conversies

Regelmatig nieuwe content posten is een must, maar dan wel met een relevante en nuttige inhoudelijke boodschap, dat is wat het belangrijkste is voor online gebruikers. Dit zorgt voor meer verkeer, natuurlijke backlinks en uiteindelijk, hogere rankings en meer conversies . Als u de exacte aard weet van de informatie die mensen online zoeken en u weet ze te voorzien van deze informatie, dan heeft u alvast de helft van de strijd gewonnen. Completeer het met de juiste gebruikerservaring en perceptie van gezag en u zal de verkoop veiligstellen op een manier zoals geen van uw concurrenten dit kan doen.

De stadia van onze processen en het belang van uw input hierbij

We willen u actief betrekken bij het verzamelen van info en u hierbij een podium bieden. Het zien van uw bedrijf vanuit uw perspectief maakt het verschil wanneer we beslissen over wat de tone of voice, content, ideeën en wat de omvang van de internet marketing campagne zal zijn.

Zoekwoorden Onderzoek

Dankzij ons uitgebreide zoekwoorden onderzoek zijn we in staat om long tail zoekwoorden te kiezen die voor uw bedrijf en niche relevant zijn en de door u aangeboden diensten of producten identificeren. Via gedegen concurrentie en klantonderzoek, stellen we een gedetailleerde lijst op van alle mogelijke zoekwoorden waarvan de concurrent heeft nagelaten te profiteren. Op basis van die lijst, zullen we beginnen met brainstormen over wat de beste onderwerpen voor nieuwe artikelen en berichten zijn en nieuwe speciaal hiervoor ontworpen landgingspagina's toevoegen aan uw bestaande website.

Content Audit

De inhoudelijke van deze audit is bedoeld om antwoord te krijgen op vragen als:

• Zijn er pagina's op de site die dubbele of slechte kwaliteit content aanbieden?

• Is de huidige content op de website van hoge kwaliteit, is deze relevant voor uw niche en spreekt de website de taal van uw doelgroep?

• Is er een blog aanwezig en wordt deze op een reguliere basis van nieuwe content voorzien?

• Wordt de content van pagina's semantisch geoptimaliseerd?

• Wat zijn de tekortkomingen van de bestaande content en hoe kunnen ze worden opgelost?

• Het Identificeren van de noodzaak om bestaande content aan te passen.

Soms is de content geen goede match voor de zoekwoorden waarmee u uw bedrijf wil laten zien in de zoekresultaten wanneer er gezocht wordt. Of het is misschien niet van goede kwaliteit. Enkel het toevoegen van nieuwe verse content is niet altijd voldoende, omdat er dan een risico bestaat tot zoekwoord kannibalisatie tussen twee webpagina's. Na de bovengenoemde stappen, zijn we in staat om te bepalen welke weg te nemen in de richting van het optimaliseren van de bestaande website content.

Identificeer de behoefte aan nieuwe content

Er is altijd behoefte aan nieuwe kwalitatief hoogwaardige content. Mensen zijn er koortsachtig naar op zoek en zoekmachines zijn ijverig en crawlen het hele web om het te vinden. Soms is het toevoegen van nieuwe content op een regelmatige basis alleen niet genoeg. Wij controleren of uw website voldoende content bevat voor de onderwerpen en de zoekwoorden waar u uw website voor wilt laten ranken. Het is onze verantwoordelijkheid om creatieve content voorstellen te doen voor onderwerpen die over het hoofd zijn gezien en de mogelijkheden waar nog nooit gebruikt van is gemaakt.

Concurrentieanalyse

We identificeren wat voor soort content het beste werkt en leren van uw concurrenten. We zoeken ook naar gratis inhoud (content) bij niches die in uw specifieke geval nuttig zouden kunnen zijn. Het opnemen tegen de concurrentie is een goede manier om in contact te blijven met de nieuwste marketing trends in uw branche en wanneer we de gegevens goed gebruiken, zal het uiteindelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de groeistrategie van uw bedrijf.

Unieke Content voor op uw website

Onze website content strategie dienst omvat het schrijven, het posten, en het optimaliseren van de nieuwe webpagina of blog post pagina's. Of het nu gaat om een verkooppraatje voor een webpagina of een goed onderbouwde blog post op een trending topic webpagina, de content is er altijd om u en uw bedrijf en diensten relevant te maken. Het is van belang voor de doelgroep, in lijn met de semantische kern van de site, om gebruik te maken van onderwerpen die over het hoofd worden gezien, door concurrenten. De webteksten moet vooral van hoge kwaliteit zijn en daarnaast boeiende onderwerpen bevatten.

Het sluiten van de SEO Circel.

De nieuw gecreëerde content pagina's zijn geoptimaliseerd om te passen bij de structuur van de website en het doel. De title Tags, meta description en URL worden geoptimaliseerd en relevante interne links worden toegevoegd aan de specifieke content van de pagina en semantische scope. Elke nieuw gemaakte pagina wordt verwerkt in interne links om de architectuur van de website om zo gemakkelijk navigeerbaar mogelijk te maken. Op uw verzoek, kunnen we een relevant beeld geven van de content door een (een iStock foto of een op maat gemaakte foto) als aanvulling toe te voegen.

Doorlooptijd

Bij een lopend project, zal de lengte worden aangepast aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Rapportage

We zullen u maandelijkse rapporten sturen met hierin een opsomming van de specifieke kenmerken van de gecreëerde content en de prestaties op het gebied van het traffic en rankings. Het maandelijkse rapport bevat ook de ook een overzicht van de geproduceerde content en een publicatie van de agenda van de volgende maand(en).

Het grote plaatje

Content is de koning van elke online marketing strategie , maar het mag niet de enige tactiek zijn die u gebruikt op het slagveld. Een goed opgestelde krachtige website content strategie zou kunnen leiden tot torenhoog verkeer en conversies, maar alleen als het wordt ondersteund door onze Expert website optimalisatie. Succesvolle website Content strategie is een verbintenis voor de lange termijn, waardoor duurzame resultaten zullen ontstaan en blijven.

  1. Home
  2. Zoekmachine Marketing Bureau