SEO SNEL bedrijfslogo

YouTube Muziek

YouTube Muziek

YouTube muziek

Redelijk gebruik van YouTube Muziek

Is mijn muziek op YouTube auteurs-rechtelijk beschermd?

YouTube maakt gebruik van redelijk gebruik (fair use). Onder bepaalde omstandigheden mag u materiaal op YouTube gebruiken zonder dat u hiervoor eerst toestemming moet vragen.

Richtlijnen YouTube

In elk land zijn er verschillende regels voor het gebruik van materiaal zonder toestemming van de auteursrechteigenaar.

Welke factoren van redelijk gebruik zijn er?

Wanneer u iets gebruikt voor commerciële doeleinden, educatieve of non-profit doeleinden. Wanneer u het origineel in takt laat en gebruikt voor educatieve doeleinden of non-profit doeleinden is er sprake van redelijk gebruik. Commercieel gebruik daarentegen zal als minder redelijk worden beschouwd.

De aard van het beschermde werk

Materiaal uit feitelijke werken wordt waarschijnlijker als redelijk beschouwd dan het gebruik van fictieve werken.

De hoeveelheid van het gebruikte materiaal

Wanneer u slechts een klein gedeelte van een groter geheel gebruikt zal dit waarschijnlijker als redelijk worden beschouwd dan dat het om een complete film of video gaat.

Wanneer het gebruik door u een negatief effect heeft op de markt of waarde van het beschermde werk.

Wanneer het een negatieve invloed heeft op de mogelijkheid van de eigenaar om te profiteren van het beschermde werk zal het meestal als onredelijk worden beschouwd.

YouTube Muziek luisteren

YouTube heeft in het verleden een aantal keren geprobeerd om een muziekstreamingdienst uit de grond te stampen, maar het had geen impact op de invloed van Spotify en Apple Music. Maar YouTube is terug van weggeweest met YouTube Muziek en het slaat eindelijk de spijker op zijn kop.

Wat is YouTube Premium, hoeveel kost het en hoe werkt het?

YouTube Muziek - Spotify - Apple Music - Amazon Music: wat is het verschil?

Wat is YouTube Muziek precies, wat is het verschil met Google Play Music en YouTube Premium, en hoe komt u eraan? We leggen het graag aan u uit.

Wat is YouTube Muziek?

YouTube Muziek is een relatief nieuwe muziekstreamingdienst van YouTube die zich richt op alles wat met muziek te maken heeft op het video streaming platform. Met YouTube Muziek kunt u naar officiële nummers, albums, afspeellijsten, artiesten, remixes en live versies van nummers luisteren.

De dienst is gratis te gebruiken, wanneer u het niet erg vindt om tussen de nummers door naar advertenties te luisteren, en het is beschikbaar via een mobiele app of webplayer. Er is ook een YouTube Muziek Premium abonnement beschikbaar. Hiermee verdwijnen de advertenties en kunt u nadat u de app heeft afgesloten gewoon verder luisteren. Ook is het mogelijk om nummers te downloaden en offline af te spelen.

Het is niet mogelijk om met YouTube Muziek, video's zonder advertenties te bekijken. Als u ononderbroken video's wilt bekijken, dan heeft u een YouTube Premium abonnement nodig.

Hoe werkt YouTube Muziek?

Net als andere muziekstreamingdiensten, besteedt YouTube veel aandacht aan de optie om muziek te verkennen. Muziek is gemakkelijker te vinden met de muziekdienst en het bevat een uitgebreide catalogus met niet alleen officiële liedjes, maar ook remixes, live-uitvoeringen, covers en muziekvideo's.

Of u nu de app of de webplayer gebruikt het startscherm is dynamisch. Het wordt constant geüpdatet om aanbevelingen te doen op basis van uw luistergeschiedenis, maar het houdt ook rekening met uw locatie en biedt een aantal muziekkeuzes die passen bij wat u aan het doen bent. Het kan bijvoorbeeld detecteren wanneer u in de sportschool bent en zal op basis hiervan een aantal afspeellijsten presenteren om u in beweging te houden.

Waar is YouTube Muziek verkrijgbaar?

YouTube Musiek is nu beschikbaar in 17 landen, waaronder de VS, Australië, Nieuw Zeeland, Mexico, Zuid Korea, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Rusland, Spanje en Zweden. In deze landen is de app te downloaden in de app store van iOS en Android.

Hoeveel kost YouTube Muziek?

YouTube Muziek is gratis beschikbaar wanneer u het niet erg vind om tussen de nummers door naar advertenties te luisteren, net als Spotify. Voor 9,99 Euro per maand heeft u een YouTube Muziek Premium abonnement hiermee is het mogelijk om nummers offline te beluisteren en de advertenties te verwijderen. Er is ook een gezinsabonnement waarbij tot zes familieleden gebruik mogen maken van de dienst. Dit kost dan 14,99 euro per maand. Als u een nieuwe gebruiker bent, dan krijgt u de eerste drie maanden gratis.

Is YouTube Muziek anders dan Google Play Music?

Naast YouTube Muziek is Google Play Music nog steeds beschikbaar. YouTube Muziek is niet bedoeld als vervanging van Google Play Music, maar als aanvulling. Wanneer u zich abonneert op Google Play Music, dan ontvangt u automatisch YouTube Muziek Premium. De prijs die u betaalt blijft gelijk. Dit betekent dat u toegang blijft houden tot de nummers die u hebt aangeschaft en alle opgeslagen nummers in de cloud kunt blijven beluisteren.

YouTube Muziek App

YouTube Muziek iOS App.

YouTube muziek gebruiken

Wij zijn uw partner wanneer het gaat om zakelijk gebruik van YouTube muziek en de richtlijnen en regels hieromtrent. Wij zorgen voor een veilig gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele claims. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. YouTube Muziek

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »