SEO SNEL bedrijfslogo

Storytelling

Storytelling

Storytelling

Storytelling is de kunst om verhalen te vertellen die een groot publiek bereiken. De verteller vertelt zijn boodschap, informatie en kennis op een leuke manier. Literaire technieken en non-verbale communicatie zijn de belangrijkste instrumenten.

Zoals de titel van deze blog post laat zien, richten we ons op verhalen om het publiek te beïnvloeden en actie te laten ondernemen. U kunt verhalen vertellen aan potentiële klanten en ze ervan overtuigen dat uw project echt een verschil maakt. En u kunt verhalen vertellen om uw doelgroep te overtuigen dat ze moeten stoppen met het rijden van een auto met verbrandingsmotor, omdat dit nodig is om de ozonlaag te beschermen.

Wat is de kracht van Storytelling?

Storytelling kan strategisch gezien meer doen voor u doen dan u op het eerste gezicht zou verwachten. Waarom is storytelling een krachtig middel om uw doelgroep te informeren en overtuigen?

Onze hersenen zijn gebouwd om van Storytelling te leren

• Verhalen grijpen en onderhouden aandacht. Verhalen helpen ons om berichten te begrijpen en te onthouden.

• Verhalen raken onze emoties en creëren empathie, er is empathie voor nodig om doelgroepen in actie te laten komen.

• Onze hersenen zijn gebouwd om van verhalen te leren.

• Onze hersenen zijn ontworpen om informatie van verhalen te organiseren en ons te helpen ons te oriënteren. Ze helpen bij het begrijpen van de complexe wereld. Mensen zijn gericht op het begrijpen en herkennen van patronen en om nieuwe concepten en ideeën te begrijpen. Verhalen bieden dergelijke patronen aan. Verhalen zijn gebouwd op oorzaak en gevolg. Eén gebeurtenis leidt tot een andere. Wij denken de hele dag. 'Als ik deze actie onderneem, hoop ik dit resultaat te krijgen.' Dit is een onbewust, oncontroleerbaar proces.

• Sinds het begin van de mensheid hebben mensen jongere generaties opgeleid met verhalen. Het grootste deel van ons bestaan zijn we bezig met het overbrengen van kennis en waarden aan nieuwe generaties.

• Verhalen grijpen de aandacht. Ze helpen ons om te dingen te begrijpen en te onthouden.

• We leven in een oneindige bron van informatie. Hoe kunt u uw doelgroep bereiken wanneer ze dagelijks met honderden berichten worden gebombardeerd?

• Goede verhalen helpen mensen om berichten te onthouden, niet alleen voor even, maar - als het verhaal sterk genoeg is - voor een leven.

• Verhalen brengen de feiten tot leven en vervullen ze met passie. U hoort een goed verhaal met uw hoofd en uw hart. U wordt een actieve deelnemer in plaats van een passieve luisteraar.

• Als een verhaal goed verteld is, beleeft u het alsof u er zelf bij was. U voelt wat een verhalenverteller voelt. U ziet en hoor wat de verhalenverteller ziet en hoort. U memoriseert de berichten van het verhaal, omdat u de beelden voor u ziet, de geluiden hoort en de emoties voelt.

Narratief

Een narratief is een verhaal met structuur dat gaat over gebeurtenissen en personages waarin hun ervaringen, problemen en oplossingen besproken worden.

Verhalenverteller

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw boodschap zo duidelijk en effectief mogelijk over te brengen. Met onze Omnichannel aanpak kunnen we dit snel voor u bereiken. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Storytelling

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »