SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is SEO en hoe werkt dat nou precies?

SEO betekenis:

SEO

SEO staat voor (Engels: search engine optimization) of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands en is het optimaliseren van een website of webpagina om de kwaliteit van het verkeer afkomstig uit de organische resultaten van een zoekmachine te vergroten.

In dit artikel gaan we dieper in op:

• Hoe zoekmachines werken;

• Hoe SEO werkt;

• Hoe te optimaliseren voor Google;

De voordelen zijn duidelijk: gratis verkeer naar uw website, dag in dag uit. Maar hoe optimaliseert u uw content voor SEO, en welke "rankingfactoren" doen er eigenlijk toe? Om dat te beantwoorden, moeten we eerst begrijpen hoe zoekmachines werken.

Hoe zoekmachines werken

Zoekmachines zijn de bibliotheken van het digitale tijdperk. In plaats van kopieën van boeken op te slaan, slaan ze kopieën van webpagina's op. Wanneer u een zoekopdracht in een zoekmachine typt, doorzoekt de zoekmachine alle pagina's in de index en probeert de meest relevante resultaten te retourneren. Om dit te doen, gebruikt het een computerprogramma dat een algoritme wordt genoemd. Niemand weet precies hoe deze algoritmen werken, maar we hebben wel aanwijzingen, althans van Google.

Hoe werkt SEO?

De betekenis van SEO is eenvoudig. Zoekmachines laten zien dat uw content het beste resultaat is voor het betreffende onderwerp. Dit komt omdat alle zoekmachines hetzelfde doel hebben: de beste, meest relevante resultaten aan hun gebruikers laten zien. Hoe u dit precies doet, hangt af van de zoekmachine waarvoor u optimaliseert.

Als u meer organisch verkeer naar uw webpagina's wilt, moet u het algoritme van Google begrijpen en hierop inspelen. Aangezien elke zoekmachine een ander rangschikkingsalgoritme heeft, is het onmogelijk om uw webpagina’s voor alle zoekmachines te optimaliseren.

Dus zullen we ons concentreren op hoe we kunnen scoren in de grootste zoekmachine van allemaal: Google.

Hoe te optimaliseren voor Google

Google gebruikt meer dan 200 rangschikkingsfactoren. Er gaan zelfs geruchten dat dit kan oplopen tot 10.000. Niemand weet wat al deze rangschikkingsfactoren zijn, maar we kennen er wel een paar. Hoe? Omdat Google het ons heeft verteld.

Google rangschikt webpagina's, niet websites.

Het feit dat uw bedrijf SEO advies geeft, betekent niet dat elke pagina op uw site moet worden gerangschikt voor de zoekopdracht SEO.

U kunt met verschillende pagina's rangschikken voor verschillende zoekwoorden en onderwerpen.

Laten we het nu hebben over enkele zaken die van invloed zijn op de ranglijst en de zichtbaarheid van zoekmachines.

Pagespeed

Pagespeed is hoe snel uw pagina wordt geladen. Het is een rankingfactor op desktop en mobiel. Waarom? Google wil zijn gebruikers tevreden houden. Als gebruikers op zoekresultaten klikken die te lang duren om te laden, leidt dat tot ontevredenheid.

Crawlability

Voordat Google zelfs maar kan overwegen om uw content te rangschikken, moet het eerst weten dat deze bestaat. Google gebruikt verschillende manieren om nieuwe content op internet te ontdekken, maar de primaire methode is crawlen. Simpel gezegd: crawlen is de manier waarop Google links volgt op pagina's die ze al kent en die ze nog niet eerder heeft gezien.

Mobielvriendelijk

Meer dan 60% van de Google-zoekopdrachten is afkomstig van mobiele apparaten en dat aantal groeit elk jaar. Gezien die statistieken is het geen verrassing dat Google sinds 2016 een ranking boost hanteert in de mobiele zoekresultaten voor mobielvriendelijke websites. Google is in 2018 ook overgestapt op mobile-first indexeren, wat betekent dat ze nu de mobiele versie van uw pagina gebruiken voor indexering en rangschikking.

Zoekintentie

Het vinden van een zoekwoord of zoekwoorden waarvoor u wilt rangschikken, is eenvoudig. Kies gewoon een onderwerp in een keyword research tool zoals Ahrefs en zoek vervolgens naar relevante zoekwoordideeën met zoekvolume. Dat gezegd hebbende, waar veel mensen niet over nadenken, is of hun pagina overeenkomt met de zoekintentie van hun gekozen zoekwoord.

Autoriteit

Over het algemeen zijn backlinks van pagina's met hoge autoriteit sterker dan die van pagina's met lage autoriteit. Helaas heeft Google de openbare PageRank-scores in 2016 stopgezet. Dat betekent dat er geen manier meer is om te zien hoeveel autoriteit een webpagina heeft in de ogen van Google. Om die reden moet u bij het creëren van backlinks naar uw content voorrang geven aan links afkomstig van sterke pagina's.

Kwaliteit van online content

Google wil de meest betrouwbare en bruikbare resultaten rangschikken. Hiervoor kijken ze naar content-gerelateerde signalen zoals Experience, Expertise, Authoritativeness, and Trustworthiness. Gezamenlijk staan deze bekend als E-E-A-T.

Zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek voeren we slim en grondig uit, want we analyseren zoekmachines als Google en Bing, klanten en zelfs de websites van uw concurrenten. Dit helpt ons bij het ontwerpen van uw website waardoor het internet verkeer naar uw website fors zal toenemen. U zult ook kunnen genieten van de relevante content die gekoppeld is aan de diverse platforms. Online marketing en in het bjzonder SEO is een onmisbaar onderdeel van elk succesvol bedrijf.

Website laten maken

SEO-SNEL heeft webdesigners in dienst die interactieve websites creëren die er aantrekkelijk uitzien en een eenvoudige navigatie structuur hebben. Wij zorgen ervoor dat uw website er professioneel uitziet en de juiste gegevens bevat voor de gebruikers. Het is van cruciaal belang om een goede balans te vinden tussen een gemakkelijk te navigeren website die er ook nog eens professioneel uitziet. Door ervoor te zorgen dat de web content boeiend is maximaliseren wij uw verkoop. Zoekmachine optimalisatie is een goedkope manier om hoog in de zoekresultaten te komen.

SEO check laten uitvoeren

We doen een SEO check die bedoeld is om de kansen en mogelijke problemen van uw website bloot te leggen. Dit zorgt ervoor dat we een SEO strategie ontwikkelen die uw online aanwezigheid verhoogt. SEO marketing bezorgt u nieuwe klanten die uw producten nodig hebben en waarvan u niet wist dat ze bestonden.

SEO Strategie

Met de SEO strategieën die we ontwikkelen stellen we u in staat om uw producten te pitchen aan een wereldwijde markt tegen aanzienlijk lage kosten. Onze online marketing diensten zijn kosteneffectief en bieden een hoge (ROI) Return on Investment. Daarnaast helpen we ook bij het koppelen van uw website aan de verschillende sociale media platforms. Dit zorgt ervoor dat uw merk wereldwijde erkenning zal krijgen.

Online marketing campagne

We evalueren uw klanten en concurrenten en creëren een levendige en formidabele online marketingcampagne voor u. Wees gerust, we zullen uitstekende content op uw website plaatsen, geven SEO tips en bedenken andere online marketingcampagnes voor het optimaliseren van uw winst.

SEO Marketing

SEO-SNEL werkt voor u en onderhandelt namens u met andere leveranciers om de meest geschikte oplossing te bereiken. U kunt op ons rekenen om in harmonie met onze SEO specialisten samen te werken om uw bedrijf te laten bloeien. Onze diensten bevatten voornamelijk Zoekmachine optimalisatie, het uitvoeren van een SEO Check, het ontwerpen van websites, SEO copywriting, het bedenken van een online marketing strategie, conversie optimalisatie en zoekwoordonderzoek. We zijn een leverancier van SEO diensten en zoekmachine optimalisatie met als doel het genereren van meer verkeer naar uw website. Dit wordt gedaan door onze Professionele SEO Experts die u helpen om hooggeplaatste posities binnen de zoekmachine resultaten pagina's (SERP) te bereiken. We kunnen derhalve zeggen dat u een bedrijf zoekt dat u helpt bij het verbeteren van de positie van uw website binnen de organische lijst met zoekresultaten van Google.

SEO diensten en SEO abonnement

De SEO diensten van SEO-SNEL helpen u bij het waarborgen van de kwaliteit van uw website en zorgen dat deze toegankelijk blijft voor zoekmachines, verbeteren de zichtbaarheid van uw website en zorgen voor een hoge ranking in Google. SEO-SNEL biedt diverse SEO pakketten en zoekmachine optimalisatie abonnementen aan. Deze pakketen Variëren van eenmalige kosten voor kleine websites tot een maandelijkse SEO abonnement om de voortzetting en inspanningen van onze Online Marketing te continueren.

Backlinks, Rankings en Keywords

Onze SEO diensten zullen u helpen om uw zoekmachine rankings op een significante manier te verbeteren. U wordt gemakkelijk gevonden op het internet vanaf het moment dat u bij ons terecht komt voor ondersteuning. We willen graag dat backlinks, zoekwoorden en SEO content van toepassing zijn op de inhoud van uw website, zodat u een goede ranking zult bereiken. Het is van cruciaal belang om de juiste zoekwoorden te kiezen, omdat online bezoekers deze zoekwoorden intypen bij het zoeken naar specifieke informatie. Enkele aspecten die van invloed zijn of een website prominent aanwezig is in de zoekresultaten zijn: sociale media pagina's en blogberichten die bezoekers leiden naar uw website.

Een gebruiker gerichte benadering van SEO

Bij SEO-SNEL SEO diensten zijn we er ons van bewust hoe belangrijk het is om uw website te optimaliseren voor zoekmachines en daarom kiezen wij voor een gebruiker gerichte aanpak in ons bedrijf. Wij creëren content en bieden linkbuilding diensten aan onze gewaardeerde klanten. Backlinks leiden online gebruikers naar de hoofdpagina of landingspagina van uw website en onze SEO diensten zijn alert op dit feit. Zo creëren we backlinks op relevante blogs, forums en aanverwante websites. Dit verhoogt het verkeer en daarom helpt het om de positie van uw webpagina's te verbeteren. Het is noodzakelijk om de content van uw website te vullen met zoekwoorden om op deze manier de rankings te verbeteren. Als bezoekers met behulp van keywords online zoeken naar specifieke content, dan zal uw website in een dergelijk geval op de voorgrond verschijnen.

Rapportage van uw online marketing campagne

Wij kunnen u voorzien van een maandelijks of wekelijks rapport met daarin de behaalde resultaten. De statistieken omvatten ook een uitgebreid actieplan. Hierin laten we zien hoe we van plan zijn om meer bezoekers naar uw website te leiden. U zult sterk profiteren van het gebruik van onze SEO optimalisatie. SEO-SNEL heeft een goed bereikbare klantenservice en we zullen er alles aan doen om al uw zorgen aangaande zoekmachine optimalisatie weg te nemen.


SEO-SNEL biedt SEO en online marketing diensten aan grote ondernemingen en kleine bedrijven in Nederland, die getuige zijn van onze uitzonderlijke prestaties. Wat voor soort bedrijf u ook heeft het is essentieel om de potentiële klanten die zich op het web bevinden binnen te halen. Mobiele apparaten hebben het zoeken op internet veranderd. Mensen zoeken naar producten en diensten als ze onderweg zijn. Bedrijven die in grote mate aanwezig zijn op het internet hebben betere groeicijfers in vergelijking met bedrijven die nog geen sterke online aanwezigheid hebben. Het Wereldwijde Web heeft de manier waarop commerciële activiteiten moeten worden gedaan veranderd. Met onze SEO marketing heeft u snel een toppositie in Google.

Wij zorgen voor een toppositie in Google

Wij zijn uw partner als het gaat om online marketing diensten en SEO services. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. SEO

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »