SEO SNEL bedrijfslogo

MKB

MKB

MKB

MKB is de afkorting voor midden- en kleinbedrijf. De meeste bedrijven in Nederland vallen onder deze noemer. Het MKB is dus een verzamelnaam voor het grootste gedeelte van de actieve bedrijven in Nederland. De laatste jaren heeft het MKB een achterstand opgelopen op het gebied van internet marketing in vergelijking met de grote bedrijven.

MKB Marketing

Grote bedrijven hebben dankzij hun enorme marketingbudgetten vaak hele teams in dienst. Deze teams zoeken op het internet naar negatieve reviews op fora om deze slechte beoordelingen vervolgens met nepprofielen tegen te spreken. In het verleden zijn er diverse bedrijven voor enkele dagen uit de zoekresultaten verwijderd wegens dit soort praktijken. Een milde straf vergeleken met alle voordelen die ze jaren lang hiervan hebben gehad. Uit onderzoek nadien is er gebleken dat op diverse universiteiten in Nederland telkens weer vanaf hetzelfde IP-adres profielen werden aangemaakt. Vanaf deze locaties werden vervolgens de reacties op internetfora geplaatst. Dat deze bedrijven hiermee zolang konden doorgaan heeft diverse oorzaken. Google lijkt nog steeds weinig inzicht te hebben in wat er allemaal op websites geschreven staat. Dit is onlangs ook weer gebleken tijdens de Amerikaanse verkiezingen waarbij het verspreiden van nep nieuws via Google en Facebook een feit was. Ook is het voor Google lastig om zijn eigen richtlijnen te handhaven en overtreders een penalty te geven. Neem nu bijvoorbeeld de bedrijvenpagina's van Google. De omschrijving en titel van de Google mijn bedrijf pagina wordt vaak aangevuld met zoekwoorden. Google weet dit, maar doet er niets aan. Zo zijn er nog veel meer zaken die Google niet onder controle heeft. Dit staat de eerlijke concurrentie in de weg. Als alles volgens het boekje zou gaan en de regels van Google strikt worden gehanteerd dan is het niet onmogelijk om op de bovenste positie terecht te komen. Echter, het duurt veel langer. De meeste SEO bedrijven overschrijden maar al te graag deze grenzen. Wij van SEO-SNEL.nl zijn van mening dat eerlijke SEO technieken zich uiteindelijk zullen terugbetalen. Content is en blijft dus koning, onze ervaren SEO copywriters schrijven teksten die voor zowel zoekmachines als door onze klanten op waarde worden geschat.

MKB Nederland

Wij zijn uw partner als het gaat om MKB advies in Nederland en het service verlenen aan ondernemers. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de markt. Hierdoor zal uw bedrijf beter gevonden worden op alle media kanalen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. MKB

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »