SEO SNEL bedrijfslogo

Customer Intimacy

Customer Intimacy

Customer Intimacy

Customer intimacy is een marketingstrategie waarmee de leverancier van een product of dienst (zoals een winkelier of een onderneming), dichter bij de klant wil komen om hun behoeften beter te begrijpen. Customer intimacy helpt bedrijven bij het begrijpen van de klant en helpt hen te anticiperen op de behoeften van de klant. Dit leidt tot een nieuwe generatie producten met de klant als aangever.

Klantenrelatie

Er zijn een aantal stappen die bedrijven volgen om een intieme relatie met hun klanten op te bouwen. Bedrijven bouwen relaties met hun klanten op om beter te begrijpen met welke redenen ze iets kopen, hoe het besluitvormingsproces tot stand komt en wat hun koopgedrag is. Alle customer touchpoints worden gebruikt voor het analyseren en het genereren van inzicht van de klant. De nadruk moet liggen op end-to-end diensten, in plaats van gewoon een product te verkopen. Zo moet een persoon die eiwitshakes verkoopt beseffen dat hij niet een milkshake, maar een levensstijl verkoopt. Daarom is het belangrijk om de klant te begrijpen. Begrijp de latente behoeften en inzichten van klanten om producten te ontwikkelen waarvan ze niet eens weten dat ze ze nodig hebben.

Laat uw klanten weten dat ze gewaardeerd worden

Zeg tegen uw klanten dat hun feedback en input gewaardeerd wordt. U kunt dit doen door adviescommissies in te stellen, een forum te creëren waar uw klanten kunnen communiceren, of contact te leggen met waardevolle klanten en partners voordat nieuwe producten worden geïntroduceerd om hun input en ideeën mee te nemen.

Schrijf casestudy's over uw klanten

Profiteer van sociaal proof door case study's te schrijven en getuigenissen (testimonials) van uw tevreden klanten te vragen. Deze informatie helpt potentiële klanten bij het nemen van de beslissing of ze zaken met u willen doen.

Uitstekende klantenservice

Het lezen en horen van slechte klantervaringen, problemen en klachten via de media is niet hetzelfde als ze uit de mond van uw klanten horen. Daarom is het erg belangrijk om elke medewerker en het management van het bedrijf in staat te stellen om een uitstekende klantenservice te bieden. De algehele ervaring is de meest effectieve methode om bij klanten empathie te ontwikkelen. Het geeft elk teamlid de tijd om een connectie te maken en te luisteren naar potentiële klanten, evenals het vermogen om klanten beter te begrijpen.

Bezoek uw klanten

Kijken hoe uw klanten hun leven leiden en hoe uw producten in hun dagelijkse activiteiten passen, is van onschatbare waarde voor het verhogen van het niveau van empathie van de klant. Voor de meeste B2B-bedrijven is het bezoeken van het kantoor van klanten bijna een dagelijkse bezigheid.

Zoekmachine Marketing

We zijn uw partner als het gaat om Zoekmachine Marketing. We maken uw website beter vindbaar met Search Engine Optimization. Hierdoor komt uw site hoger in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Customer Intimacy

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »