SEO SNEL bedrijfslogo

Bing Ads

Bing Ads

Bing Ads

Wat zijn Bing advertenties?

Bing Ads is een digitale advertentiedienst die wordt aangeboden door Microsoft. Het is mogelijk om te adverteren in zoekmachines als Bing, AOL en Yahoo, en het heeft een pay-per-click (PPC) structuur die vergelijkbaar is met die van Google Ads.

Bing-advertenties worden geplaatst op basis van een selectie van zoekwoorden, op dezelfde manier als waarop we zoekwoorden in Google AdWords selecteren. Campagnes kunnen aangevuld worden met een shopping feed, die eerst geüpload moet worden naar het Bing Merchant Center.

Net als in Google worden Bing ads weergegeven op desktop, mobiele apparaten en tablets. U kunt uw campagne richten op specifieke landen en talen, net als in AdWords.

In feite zijn de twee systemen zo vergelijkbaar qua configuratie dat u daadwerkelijk campagnes rechtstreeks van Google AdWords naar Bing Ads kunt importeren. Het belangrijkste verschil tussen deze platforms ligt in het zoekvolume en het gebruik en de configuratie van BingAds.

Welke soorten campagnes en advertenties kan ik maken in Bing Ads?

De opties om in Bing te adverteren variëren, afhankelijk van het land dat u target. Kortom, u kunt uw advertenties richten op het Bing-zoeknetwerk (dit verschilt van Google AdWords, waar ook het content netwerk is inbegrepen).

De primaire advertentietype die u in Bing kunt maken, zijn:

Expanded Text Ads zijn uitgebreide tekstadvertenties: die vergelijkbaar zijn met die in AdWords, deze bevatten twee titels en een beschrijving en zijn beschikbaar in alle landen.

Dynamic Search Ads zijn dynamische zoekadvertenties: deze zijn net als Expanded Text Ads, maar kunnen automatisch worden gegenereerd op basis van een zoekopdracht of de content van uw website. Deze functie is vergelijkbaar met die van AdWords, maar is alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Product Ads of Productadvertenties: dit is het Bing-equivalent van Google Shopping in (AdWords). Ze bevatten een productafbeelding en een promotie. Beide elementen worden uit een productfeed gehaald die u naar het Bing Merchant Center kunt uploaden. Deze campagnes zijn momenteel niet beschikbaar in Spanje, maar kunnen wel worden gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.

Andere campagnetype: er zijn nog enkele andere opties, bijvoorbeeld App-installatie-advertenties of Microsoft Audience-advertenties. Deze zijn niet overal beschikbaar.

Bing Ads Editor

De Bing Ads Editor is een tool waarmee u campagnes kunt aanmaken, bewerken en beheren vanuit één interface.

De desktopapplicatie zorgt ervoor dat u sneller kunt navigeren dan wanneer u dit via een normale browser doet.

Bing Ads Editor

Volgens Bing, zijn dit de redenen waarom u de Bing Ads Editor zou moeten gebruiken:

• Exporteer uw accountgegevens met Google Import rechtstreeks naar de Bing Ads Editor.

Werk sneller. Synchroniseer uw campagnes en accounts, breng wijzigingen of toevoegingen offline aan en upload uw aanpassingen vervolgens met één klik.

Bewerkingen in bulk uitvoeren. Maak direct campagnes, bewerk advertenties en beheer miljoenen zoekwoorden tegelijk. Bovendien kunt u efficiënt URL, advertentietekst, budgetten, biedingen, targeting en advertentie-extensies beheren.

Beheer met meerdere accounts. Download meerdere accounts tegelijkertijd, kopieer en plak deze van het ene account naar het andere en voer tegelijkertijd meerdere Google-imports uit.

Onderzoek nieuwe zoekwoorden en biedingen. Ontdek nieuwe zoekwoorden en biedingen met behulp van de hulpprogramma's voor zoekwoorden en voeg ze vervolgens eenvoudig toe aan uw campagnes.

Mensen gebruiken zoektermen genaamd zoekwoorden in zoekmachines als Google en Bing.

Wanneer zien mensen mijn advertentie?

Wanneer zoekwoorden een match opleveren verschijnt uw advertentie rechts of bovenaan de zoekresultaten van Bing.

Hoe nemen klanten contact met me op?

Klanten kunnen contact opnemen door te bellen, naar de website of naar uw fysieke winkel (adres) te gaan.

Wat is het bereik van Bing advertenties?

1 op de 11 zoekopdrachten worden met Bing gedaan. In Nederland heeft Bing maandelijks 7 miljoen unieke zoekers die 127 miljoen zoekopdrachten opleveren elke maand.

Wat is het Bing Netwerk?

Het Bing netwerk bestaat uit een aantal geselecteerde partner websites en apps waar uw advertenties worden vertoont.

Wat is het verschil tussen Bing advertenties en het Bing netwerk?

Bing advertenties vindt u rechts of bovenaan de zoekresultaten. Met het Bing netwerk zijn uw advertenties zichtbaar op geselecteerde partner websites en apps.

Waar is mijn advertentie te zien?

Uw website is rechts of bovenaan de zoekresultaten zichtbaar. U kunt uw advertenties targetten op regio, tijd en dagen van de week.

Hoe wordt de positie van mijn advertentie bepaald?

Bing advertenties is een Pay Per Click advertentiesysteem. Door het uitbrengen van biedingen op zoekwoorden doet u mee aan de zoekwoorden veiling. U neemt het op tegen andere belangstellenden. Door de geringe ruimte die beschikbaar is zullen alleen de hoogste bieders verzekerd zijn van advertentieruimte. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken belangrijk:

• Hoe relevant uw website en advertenties zijn voor het gekozen zoekwoord.

• Hoe uw biedingen zich verhouden tot die van uw concurrenten.

• De prestaties van uw advertenties in het verleden. Advertenties met een hoge CTR of Click Trough Rate worden als relevant beschouwd.

Is Bing ads geschikt voor mijn Bedrijf?

Voor elk type onderneming heeft Bing de juiste klanten. Ook wanneer uw focus ligt op de lokale klanten bent u bij Bing ads aan het juiste adres.

Ik ben zichtbaar in de organische zoekresultaten waarom zou ik dan ervoor gaan betalen?

Mensen die uw bedrijf kennen zoeken naar uw bedrijfsnaam, maar mensen die uw bedrijf nog niet goed kennen zullen via long-tail zoekwoorden zoeken. Wanneer u gebruik maakt van Bing advertenties bent u altijd bovenaan de zoekresultaten zichtbaar.

Wat is het verschil tussen SEO en SEM?

SEO is uw website verbeteren voor een betere vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten. U kunt met SEO niet betalen voor hogere rankings. Kliks zijn met SEO gratis, maar er is ook technische expertise voor nodig. U heeft geen invloed op de natuurlijke zoekresultaten. Search Engine Marketing SEM is betaald adverteren, hiermee verschijnt u rechts of bovenaan de zoekresultaten. Het geeft u meer controle over wanneer u wel en niet zichtbaar bent.

Bing Ads Editor inloggen

U kunt hier inloggen op de Bing Ads Editor voor Windows en Mac

Bing Ads Campagne opzetten

Wij zijn uw partner als het gaat om SEM marketing en Bing ads campagnes. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Bing ads

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »