SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een footer?

voettekst

Een footer is de visuele hoeksteen van een website en bevindt zich helemaal onderaan een pagina. Lange tijd kreeg de footer weinig aandacht omdat men dacht dat websitegebruikers te lui waren om helemaal naar de onderkant van een pagina te scrollen. Maar studies hebben aangetoond dat gebruikers de neiging hebben om websites in hun geheel te bekijken om de informatie te krijgen die ze zoeken. Omdat website-exploitanten de neiging hebben om zich zorgen te maken dat bezoekers iets missen, hebben ze de neiging om de header te overbelasten. Maar de overvloed aan informatie en het gebrek aan duidelijke structuur heeft het tegenovergestelde effect. Mensen hebben hierdoor de neiging zich af te wenden van deze websites.

Inhoud footer

De inhoud van de footer van webpagina's bevat meestal technische informatie. Denk hierbij aan de copyrightinformatie voor de website, de naam van de auteur van de website, de bedrijfsnaam en het adres, indien van toepassing, en de datum van de meest recente update. Sommige footers van webpagina's bevatten links naar andere pagina's binnen de website, een e-maillink of een RSS-link. De header van de webpagina bevat de meest waardevolle informatie op de website, dus de inhoud van de footer is van minder belang.

Ontwerp footer

Het ontwerp van de footer past bij en vormt een aanvulling op de rest van het ontwerp van de website. Het ontwerp van de footer maakt gebruik van dezelfde lettertypen, kleurenschema's en afbeeldingen. Het ontwerp van de footer kan vrij ingevuld worden door de auteur van de website. Sommige footers bevatten slechts één rechthoekige tekstregel die de breedte van de website overspant, terwijl andere in secties zijn opgesplitst. Sommige bedrijven gebruiken de footer van hun website om extra productafbeeldingen of promoties weer te geven. Footers kunnen media-inhoud, links naar sociale media en interactieve inhoud zoals peilingen bevatten.

Belang footer

De footer is om twee redenen een belangrijk onderdeel van de website. Ten eerste geeft het relevante informatie weer voor de gebruiker. De auteur van de website geeft de informatie weer en kiest de inhoud op basis van de behoeften van de website. De footer heeft ook een doel bij het creëren van een meer samenhangend uiterlijk van de website. Dit kan worden bereikt door afbeeldingen en andere media toe te voegen.

Wat is het doel van een footer?

De footer geeft het einde van een webpagina aan. De implicatie is dat de gebruiker niet verder kan scrollen en dat er geen inhoud meer te zien is. Gebruikers die naar de footer scrollen, zijn over het algemeen op zoek naar aanvullende informatie. Dat is waar een footer van een website van pas kan komen door te linken naar speciale of aanvullende informatie. Footers geven websites een professionele uitstraling omdat de basisinformatie hier altijd toegankelijk is.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Footer

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »