SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een editorial?

Literair

Wat zijn de eigenschappen die een goede editorial onderscheiden? Zijn er bepaalde essentiële kenmerken? Wat moet een goede editorial met een lezer doen, en wat niet?

Dit zijn enkele cruciale vragen die elke redacteur, redactielid, tijdschrift en zijn beleidsmakers voor zichzelf en hun respectievelijke publicaties moeten beslissen. In zoverre is het individueel, en sommigen beschouwen het misschien als de interne aangelegenheid van de publicatie. Een brede consensus over bepaalde essentiële parameters kan echter wenselijk, zelfs essentieel zijn, als het individu ook een significant deel moet uitmaken van het bredere kenniscorpus dat alle gebundelde editorials vertegenwoordigen.

Het allereerste criterium is dat een goede editorial een opiniemaker is. Als het gebaseerd is op bewijs, des te beter. Maar het analyseert bewijsmateriaal in plaats van het te produceren. Wat het analyseert, kan natuurlijk de basis zijn voor de productie van nieuw bewijs. Maar het lijkt meer op de 'Resultaten en discussie' die volgen op 'Materialen en methode' in een onderzoekspaper voor zover het een objectieve analyse is. Het gaat echter verder dan een analyse. Het moet noodzakelijkerwijs ook een mening uiten. Het moet proberen de verschillende meningen, analyses en bewijzen die rondzweven, kritisch te analyseren en te ziften. Het moet een verfrissend perspectief op een kwestie bieden om het evenwicht te bewaren wanneer geschriften eigenzinnig worden; en/of wakkert het kribbige en knapperige aan als wetenschappelijke/creatieve verdoving toeslaat. Bovendien is een goede editorial eigentijds zonder populistisch te zijn. Het behandelt recente gebeurtenissen en problemen en probeert standpunten te formuleren op basis van een objectieve analyse van gebeurtenissen en tegenstrijdige/tegengestelde meningen.

Een editorial is traditioneel geschreven in een literaire stijl. Hoewel het moeilijk is om te definiëren wat een literaire stijl is, laten we zeggen dat het er een is waarin het denken goed gekleed is in taal. Zo goed dat een editorial een literair stuk in de literatuur kan opleveren, afgezien van en los van de feitelijke of wetenschappelijke inhoud ervan. Dat gezegd hebbende, moet echter worden opgemerkt dat een editorial niet alleen een literair stuk is. Het moet ook ergens een stevige en evenwichtige mening over uiten, een mening die de warboel verheldert waartoe geëngageerde schrijvers en onderzoekers de lezer kunnen leiden. In geen enkel stadium mag de taal de gedachte echter overschaduwen. Dat is een subtiel onderscheid om te handhaven.

Een goede editorial moet een mening uiten zonder eigenwijs te zijn. Het moet onderwijzen zonder pedagogisch te zijn. Het moet transformeren zonder evangelisch te zijn. Het moet verzwelgen zonder te verdrinken. Het zou tot actie moeten motiveren zonder je dictatoriaal te maken. Het moet verlichten zonder je dogmatisch, bevooroordeeld en egoïstisch te maken.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Editorial

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »