SEO SNEL bedrijfslogo

Veelgestelde Vragen - Over - FAQ-pagina - Webshop

Veelgestelde Vragen

• Vraag:

Wat zijn de kosten van SEO zoekmachine optimalisatie diensten bij jullie?

• Antwoord:

De kosten kunnen niet zo algemeen genoemd worden omdat het sterk afhankelijk is van een groot aantal factoren.

• Vraag:

Wat is zoekmachine optimalisatie?

• Antwoord:

Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van een website met SEO technieken waardoor deze Hoger in Google komt.

• Vraag:

Waar staat de afkorting SEO voor?

• Antwoord:

De afkorting SEO staat voor: Seach Engine Optimization, waarmee in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie bedoeld wordt.

• Vraag:

Hoeveel tijd neemt het in beslag om mijn website te optimaliseren?

• Antwoord:

Dit is sterk afhankelijk van het aantal pagina's en het aantal zoekwoorden alsmede de complexiteit van de applicatie.

• Vraag:

Ik wil graag goed gevonden worden in mijn regio, omdat ver reizen niet praktisch is voor mij. Is er een mogelijkheid om te targetten op mijn Regio?

• Antwoord:

Ja dat is zeker mogelijk! Met lokale SEO kiezen we voor zoekwoorden met daarbij een plaatsnaam, stad of provincie. Op deze manier wordt u vooral gevonden in deze gebieden.

• Vraag:

Ik heb een webwinkel en wil graag met voor mijn bedrijf relevante zoekwoorden gevonden worden waardoor ik meer producten verkoop. Hoelang duurt het voordat ik bovenaan in Google sta?

• Antwoord:

Van groot belang hierbij is om te kijken op welke zoekwoorden uw producten worden gevonden en hoe hoog de concurrentie voor deze zoekwoorden is. Afhankelijk hiervan zal het enkele weken tot maanden duren alvorens u een toppositie in Google heeft.

• Vraag:

Moet ik het hele bedrag in 1x betalen of is het ook mogelijk om een SEO abonnement af te nemen dat ik per maand kan opzeggen en betalen?

• Antwoord:

Nee, U hoeft het bedrag niet in 1x te voldoen maar u mag het ook in termijnen of per maand betalen.

• Vraag:

Heb ik ook garantie op de geleverde diensten?

• Antwoord:

Jazeker, wij leveren altijd de garantie dat u met de gekozen zoekwoorden een toppositie in Google zult behalen.

• Vraag:

Ik wil graag snel heel veel bezoekers naar mijn Website is dit mogelijk?

• Antwoord:

Ook dat is mogelijk, naast organische SEO, D.W.Z. naast natuurlijke Zoekmachine Optimalisatie is er ook zoiets als betaalt adverteren met Google AdWords (PPC, Pay Per Click). U betaalt dan alleen als er op uw advertentie wordt geklikt. Dit is altijd een afgesproken vast bedrag per klik. Samen met Google AdWords zorgen wij ervoor dat u binnen enkele minuten op #1 in Google staat.

• Vraag:

Ik heb een internaionaal bedrijf maar nog steeds een NL domeinnaam is het nodig om dit te veranderen in een .COM domeinnaam?

• Antwoord:

Vanuit het oogpunt van SEO is dit zeker aan te raden, maar u kunt uw NL domeinnaam ook behouden voor de Nederlandse markt. Daarnaast gebruiken we de .COM domeinnaam voor de buitenlandse markt. Internationale SEO.

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »