SEO SNEL bedrijfslogo

Google Update: Wat is het en wat zijn de gevolgen voor jouw website?

Google is 's werelds grootste zoekmachine en verantwoordelijk voor het grootste deel van de online zoekopdrachten. Het algoritme van Google bepaalt de rangorde van zoekresultaten en is voortdurend aan verandering onderhevig. Deze veranderingen worden meestal aangeduid als "Google updates".

Google updates kunnen grote gevolgen hebben voor websites, zowel positief als negatief. In deze tekst zullen we de verschillende soorten Google updates nader bekijken en hoe ze van invloed kunnen zijn op jouw website.

Wat is een Google Update?

Een Google Update is een verandering in het algoritme van Google die invloed heeft op de rangorde van zoekresultaten. Deze updates kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder veranderingen in zoekgedrag, technologische ontwikkelingen en andere factoren die van invloed zijn op de manier waarop mensen online zoeken.

Google voert regelmatig updates uit om de zoekresultaten te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Deze updates kunnen echter ook grote gevolgen hebben voor website-eigenaren, omdat de ranking van hun website kan worden beïnvloed.

Soorten Google Updates

Er zijn verschillende soorten Google updates die worden uitgevoerd. Enkele van de meest voorkomende updates zijn:

Core Updates

De core updates zijn de belangrijkste updates die Google uitvoert. Deze updates zijn gericht op het verbeteren van de algehele kwaliteit van zoekresultaten en hebben meestal grote gevolgen voor websites. Core updates worden regelmatig uitgevoerd en kunnen zorgen voor grote verschuivingen in de zoekresultaten.

Panda Updates

Panda updates richten zich op de kwaliteit van de content op websites. Ze bestraffen websites met slechte kwaliteit content, zoals duplicaat content, spammy content en inhoud van lage kwaliteit. Panda updates hebben de neiging om websites te bestraffen die zich bezighouden met black-hat SEO-technieken.

Penguin Updates

Penguin updates zijn gericht op de kwaliteit van de links die naar een website verwijzen. Ze bestraffen websites met slechte backlinks, zoals spammy links, gekochte links en andere manipulatieve linkbuilding-technieken.

Hummingbird Updates

Hummingbird updates richten zich op de semantische betekenis van zoekopdrachten en zoekwoorden. Ze zijn gericht op het begrijpen van de intentie achter een zoekopdracht en het leveren van relevante zoekresultaten. Hummingbird updates zijn gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en kunnen ervoor zorgen dat websites die zich richten op long-tail zoekwoorden, beter worden gerangschikt.

Gevolgen van Google Updates

De gevolgen van Google updates kunnen groot zijn voor website-eigenaren. Websites die goed presteren in de zoekresultaten kunnen plotseling dalen in de rangorde na een update, terwijl andere websites juist stijgen. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de verschillende updates die Google uitvoert en de impact die ze kunnen hebben op jouw website.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. update

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »