SEO SNEL bedrijfslogo

Traffic

Wat is Traffic?

traffic

Traffic zijn bezoekers van uw website. Ze zijn gegroepeerd in verschillende segmenten, afhankelijk van hoe ze u hebben gevonden. Denk goed na over de soorten traffic die u vaak zult zien in online analyses:

Traffic is belangrijk, maar niet het enige verhaal van een website

Toen e-commerce in de jaren negentig een grote vlucht nam, werd de statistiek van traffic voor het eerst gezien als het belangrijkste middel om de populariteit van een website te bepalen, omdat er nog geen andere statistieken bestonden om online succes te meten. Naarmate digitale marketeers slimmer werden, werd het analyseren van de prestaties van een website veel uitgebreider.

Marketeers zijn niet langer alleen geïnteresseerd in hoeveel mensen er op de website zijn geweest.

Hoe lang bleven gebruikers? Het binnenhalen van enorme hoeveelheden traffic is uiteindelijk zinloos als gebruikers na enkele seconden vertrekken. Gegevens zoals bouncepercentage en time on page geven een beeld van hoe gebruikers zich gedragen.

Hoeveel procent van de gebruikers heeft een aankoop gedaan? Om een online bedrijf te laten bloeien, heeft het een groot publiek nodig. Maar het moet ook het juiste publiek zijn. Bepalen hoeveel gebruikers producten kopen, meestal gemeten aan de hand van de conversieratio, laat zien of een e-commerce winkel effectief zijn productaanbod verkoopt.

Hoeveel kost het om een bezoeker binnen te halen? Sommige traffic is gratis, maar veel online winkels zijn afhankelijk van betaald traffic - zoals PPC of Display - om hun bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Cost of Acquiring Customers (CAC) en Cost Per Acquisition (CPA) zijn misschien wel de twee belangrijkste e-commercestatistieken. In evenwicht met AOV (average order value) en CLV (customer lifetime value), kan een bedrijf zijn advertentie-uitgaven beoordelen en indien nodig aanpassen. .

Traffic is niet het einde van alle prestatiemetingen van e-commerce. Maar het is nog steeds een goed startpunt om de populariteit en zichtbaarheid van een website te bepalen.

Manieren om meer bezoekers naar uw website te trekken

Reclame maken

Betaalde zoekresultaten, advertenties op sociale media en display-advertenties zijn allemaal uitstekende manieren om bezoekers aan te trekken, uw merk op te bouwen en uw site onder de aandacht van mensen te brengen. Pas uw betaalde strategieën aan uw doelen aan - wilt u gewoon meer traffic of wilt u ook meer conversies? Elk betaald kanaal heeft zijn voor- en nadelen, dus denk goed na over uw doelstellingen voordat u uw bankpas grijpt.

Als u hoopt dat meer traffic naar uw site ook tot meer verkopen zal leiden, moet u zich richten op zoekwoorden met een hoge commerciële intentie als onderdeel van uw betaalde zoekstrategieën. Ja, de concurrentie om deze zoektermen kan hevig (en duur) zijn, maar het kan de moeite waard zijn.

Websiteverkeer

Het is niet genoeg om geweldige content te produceren en te hopen dat mensen die vinden - u moet proactief zijn. Een van de beste manieren om meer bezoekers naar uw website te trekken, is door sociale mediakanalen te gebruiken om uw content te promoten.
  1. Home
  2. Traffic

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »