SEO SNEL bedrijfslogo

Wat zijn Touchpoints?

customer journey

Een touchpoint is elk punt van interactie met een klant of potentiële klant in elk stadium van de customer journey. Digitale touchpoints verwijzen naar online betrokkenheid bij uw merk, waaronder uw website, advertenties, zoekresultaten van zoekmachines, sociale media en meer.

Nu steeds meer mensen hun computer en telefoon gebruiken om informatie, producten en diensten te vinden, is het belangrijker dan ooit om het volledige scala aan digitale touchpoints te begrijpen. Voor merken die ook fysieke winkels exploiteren, is het integreren van digitale ervaringen met on-site touchpoints ook essentieel.

Vooral retailers zijn gedwongen na te denken over touchpoints op nieuwe manieren die elk punt van de customer journey omvatten: van marketplaces zoals Amazon, het integreren van fysieke campagnes met digitale ervaringen en het benutten van verzending (kosten, punctualiteit en retourzendingen) als marktdifferentiator.

De customer journey: één touchpoint tegelijk

Als u nadenkt over de vele manieren waarop uw klanten met uw merk omgaan, kunt u ook beginnen met het uitbouwen van het klanttraject, het vinden van de juiste content of ervaring om op het juiste kanaal op het juiste moment aan de juiste persoon te leveren.

Het opbouwen van de klantreis betekent dat u uw klanten kent en begrijpt: hun pijnpunten, hun uitdagingen, hun motivaties en meer. Het is een proces dat we humanizing marketing noemen, waarbij een diepgaand begrip van uw klanten een merk in staat stelt marketing te gebruiken om een positieve impact op hun leven te hebben.

Laten we het dus hebben over enkele van de belangrijkste contactpunten die de klantervaring waarschijnlijk zullen beïnvloeden.

Gebruik data om van uw website uw meest veelzijdige touchpoint te maken

Ik maak graag het onderscheid tussen eigen en gehuurde digitale ruimte: op sociale media moet u zich houden aan alle regels (die vaker en abrupter veranderen dan we waarschijnlijk zouden willen) die gelden voor berichten die u op uw pagina plaatst en interactie met klanten. Dat komt omdat u in wezen de ruimte huurt van bijvoorbeeld Facebook.

Uw website is een ander verhaal. Dat is uw digitale eigendom en daarom is het een van de belangrijkste onderdelen van uw marketingstrategie. Uiteraard bevat uw website tal van potentiële touchpoints: productpagina's, blogposts, locatiespecifieke pagina's. Een goed begrip van uw klanten is cruciaal om uw website te perfectioneren als het middelpunt van de digitale klantervaring.

Een van de beste manieren om uw touchpoints op elkaar af te stemmen, is door de klantreis in kaart te brengen. Begin met persona's: wie zijn uw belangrijkste klantsegmenten? Om te begrijpen wie ze zijn en hoe ze waarschijnlijk interactie hebben met uw merk op belangrijke contactpunten, moet u inzichten verkrijgen uit klantgegevens.

Personalisatie is op dit moment een van de grootste trends in marketing, maar het vereist een heel specifieke aanpak met klantgegevens. Naast de nieuwe regelgeving rond privacy, is het belangrijk om te onthouden dat klanten u moeten kunnen vertrouwen met hun gegevens. Het verzamelen en verwerken van gegevens moet transparant gebeuren en merken moeten technologie gebruiken om hun klanten te verbinden met waardevolle ervaringen in ruil voor het voorrecht van toegang tot hun privégegevens.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Touchpoints

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »