SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is through the line?

Through-the-line (TTL) marketing is een marketingstrategie waarbij de traditionele above-the-line (ATL) en below-the-line (BTL) marketingtechnieken worden gecombineerd om een ​​geïntegreerde marketingbenadering te creëren. Deze benadering omvat het gebruik van verschillende marketingkanalen, zoals advertenties, direct marketing, public relations, en evenementen, om een ​​consistent en effectief merkimago te creëren en de doelgroep te bereiken.

De term "through-the-line" werd voor het eerst gebruikt in de jaren 90, toen marketeers zich realiseerden dat de traditionele ATL- en BTL-marketingtechnieken beperkingen hadden. ATL-marketingtechnieken, zoals televisie- en radioreclame, bereiken weliswaar een breed publiek, maar zijn over het algemeen niet gericht op individuele klanten. BTL-marketingtechnieken, zoals direct mail of persoonlijke verkoop, zijn gericht op individuele klanten, maar bereiken een kleinere doelgroep.

TTL-marketing probeert deze beperkingen te overwinnen door beide marketingtechnieken te combineren en te integreren in een holistische benadering. Door het combineren van ATL- en BTL-marketingtechnieken, kunnen marketeers de voordelen van elk kanaal benutten en een geïntegreerde marketingstrategie creëren die gericht is op het bereiken van de doelgroep.

Een belangrijk aspect van TTL-marketing is de consistentie in het merkbericht. Dit betekent dat elk kanaal dat wordt gebruikt om het merk te promoten, dezelfde boodschap overbrengt en hetzelfde beeld van het merk creëert. Door een consistente boodschap over te brengen, wordt het merk beter herkend en onthouden door de doelgroep, wat kan leiden tot een hogere merkvoorkeur en omzet.

Een ander voordeel van TTL-marketing is de mogelijkheid om verschillende marketingtechnieken te combineren om een ​​effectieve campagne te creëren. Bijvoorbeeld, een bedrijf kan een televisiereclame uitzenden om een ​​breed publiek te bereiken, gevolgd door een direct mail-campagne om gericht te zijn op individuele klanten, en tenslotte een evenement organiseren om klanten persoonlijk te ontmoeten. Door deze technieken te combineren, kunnen marketeers een effectieve marketingcampagne creëren die verschillende doelgroepen bereikt en hun betrokkenheid bij het merk vergroot.

Een belangrijk aspect van TTL-marketing is het gebruik van data om de prestaties van de campagne te meten en te optimaliseren. Door het gebruik van data, zoals consumentengedrag en -voorkeuren, kan een bedrijf de effectiviteit van elk kanaal beoordelen en de campagne aanpassen om betere resultaten te behalen. Dit kan resulteren in een hogere ROI en een betere merkreputatie.

Een uitdaging van TTL-marketing is het beheer van de verschillende marketingkanalen en het garanderen van de consistentie van het merkbericht.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. through the line

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »