SEO SNEL bedrijfslogo

SMS

Wat is een SMS?

SMS

Wanneer u een tekstbericht verzendt, verstuurt u normaal gesproken een 'sms', wat staat voor Short Message Service. Het is de oudste en een van de meest gebruikte sms diensten. Het bevat MMS (Multimedia Messaging Service) waarmee sms gebruikers multimedia inhoud zoals afbeeldingen, audio en visuele bestanden kunnen verzenden. Zowel sms als mms worden verzonden via mobiele netwerken en vereisen dus een mobiel abonnement en een mobiele provider.

Als u een traditioneel 'sms' bericht op uw telefoon verzendt, wordt dit als een sms beschouwd. Als u een gif verzendt, dan heeft u zojuist een mms verzonden.

Hoe werkt sms?

Wanneer u een sms bericht verzendt, gaat het eerst naar een nabijgelegen zendmast via een pad dat het controlekanaal wordt genoemd, en vervolgens naar een sms center (SMSC). De SMSC stuurt dat bericht opnieuw naar de zendmast die zich het dichtst bij de ontvanger bevindt, en vervolgens naar hun telefoon. SMS verzendt ook gegevens die aan het bericht zijn gekoppeld, waaronder de lengte van het bericht, het formaat, de tijdstempel en de bestemming.

Wat is MMS?

MMS staat voor Multimedia Messaging Service. U kunt het zien als een verbetering van het standaard sms-bericht. U raadt het waarschijnlijk al, maar het belangrijkste verschil tussen sms en mms is dat u multimedia aan uw berichten kunt toevoegen. Dit omvat media zoals video's, afbeeldingen, audioclips en GIF bestanden. Bovendien kunt u met mms maximaal 1600 tekens tekst in uw bericht opnemen, wat veel meer is dan een standaard sms.

Wat zijn iMessage, WhatsApp en andere OTT-applicaties?

iMessage, Whatsapp, WeChat, Facebook Messenger en andere berichtentoepassingen worden vaak "Over The Top" (OTT) -toepassingen genoemd. Ze worden zo genoemd omdat ze geen mobiele netwerkverbinding nodig hebben en in plaats daarvan IP (internetprotocollen) gebruiken. Om met deze apps sms-berichten te verzenden en te ontvangen, moet uw apparaat verbinding hebben met internet, via wifi of via een mobiele internetverbinding.

iMessage is exclusief beschikbaar op iOS en werkt via de Berichten-app op de iPhone. Bij het opstellen van een sms bericht gebruikt iOS automatisch iMessage als het detecteert dat het telefoonnummer van de ontvanger wordt gebruikt met een iPhone. Anders valt het terug op gewone sms.

Om WhatsApp, WeChat en andere OTT-apps te gebruiken, moet u de applicatie downloaden uit de app store. Na installatie identificeren deze apps elk telefoonnummer in uw contactenlijst dat dezelfde applicatie gebruikt en kunt u berichten en multimedia naar die contacten sturen. Sommige, zoals WhatsApp, WeChat en Facebook Messenger, kunnen ook audio- en videogesprekken voeren.

Short Message Service (SMS)

Gebruikers sturen triljoenen sms-berichten per jaar en de slimste ondernemingen, kleine bedrijven, startups, non-profitorganisaties en anderen maken gebruik van de kracht van sms-marketing om gerichte en boeiende digitale communicatie met potentiële klanten, leden en klanten te implementeren.
  1. Home
  2. SMS

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »