SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is See Think Do Care?

digitaal marketingraamwerk

See Think Do Care is een digitaal marketingraamwerk gemaakt door Avinash Kaushik, de mede-oprichter van Market Movie Inc en de Digital Marketing Evangelist voor Google. Het helpt marketeers het besluitvormingsproces van de consument te begrijpen door middel van een multi-channel marketingaanpak.

In het See Think Do Care model zijn er vier primaire doelgroepen die alle marketeers moeten kennen en begrijpen bij het samenstellen van strategieën. Zodra u de verschillende stadia en de mentaliteit van de moderne consument begrijpt, kunt u beginnen met het beoordelen van welk(e) marketingkanaal(en) voor elke stap het meest geschikt is en een effectievere strategie opstellen.

See: Het stadium waarin u alle potentiële klanten bereikt met een potentiële interesse in de producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt. Mensen in dit stadium kennen uw product of merk vaak niet eens.

Think: In dit stadium denken en zoeken klanten informatie over producten en diensten. Dus in dit stadium moet u de klanten adviseren over hoe het product of de dienst zoals die van u hen kan helpen.

Do: In dit stadium zijn klanten vastbesloten om een bepaald product of bepaalde dienst te kopen. In dit stadium is het uw missie om de klant ervan te overtuigen dat uw product de beste keuze is.

De laatste fase van het raamwerk is later toegevoegd en betreft niet een potentiële klant maar uw daadwerkelijke klant.

Care: Zoals de naam al doet vermoeden, gaat de laatste fase over het zorgen voor een bestaande klant. In dit stadium moet u van een bestaande klant een loyale klant maken.

De See fase

De see fase omvat het grootst mogelijke gekwalificeerde adresseerbare publiek dat nog niet overweegt te kopen. Uw belangrijkste doel is daarom om de aandacht van de klant te trekken. U kunt ze aanspreken met interessante blogcontent of een aantrekkelijke video. Op het gebied van SEO kunt u uw website optimaliseren voor populaire zoekwoorden.

De Think fase

In de tweede fase zijn er minder klanten. In de Think fase zijn klanten echter dichter bij de aankoopbeslissing. Ze bekijken alle mogelijkheden en zoeken informatie, wat leidt tot twee conclusies. U zou de expert moeten zijn die hen de informatie geeft die ze nodig hebben. U kunt professionele artikelen op uw blog schrijven of u kunt PPC campagnes starten. In dit stadium is de klant op zoek naar specifiekere en langere zoekwoorden.

De Do fase

Een klant in de Do fase heeft besloten om te kopen, dus het is uw taak om de klant alleen u te laten kiezen. PPC campagnes zijn in dit stadium vaak een krachtig hulpmiddel. Klanten zoeken waarschijnlijk naar long tail zoekwoorden zoals 'iPhone 13 Black Friday deals' die de beste conversie hebben. In dit stadium moet u zich compromisloos concentreren op het aantal bestellingen en de bijbehorende statistieken.

De Care fase

Volgens Avinash Kaushik betreft de Care fase klanten die twee of meer bestellingen hebben gedaan. U moet voor deze klanten zorgen, vooral omdat loyale klanten natuurlijk herhaalde winsten genereren. U kunt artikelen op uw blog schrijven voor gebruikers van het product dat u aanbiedt. Het is ook goed om regelmatig op sociale media te posten en professionele e-mails te sturen. Trouwe klanten waarderen ook vaak de klantenservice.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. See Think Do Care

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »