SEO SNEL bedrijfslogo

RGB

Wat is RGB?

RGB

RGB staat voor Red, Green and Blue. Dit zijn de drie primaire kleuren van het additieve kleursysteem. Bij verlichting komen we RGB tegen voor gekleurde verlichting. Met RGB-verlichting kunt u miljoenen verschillende kleuren licht creëren, allemaal gebaseerd op deze drie primaire kleuren.

Additief versus subtractief kleursysteem

Het additief kleursysteem is gebaseerd op het mengen van verschillende lichtkleuren. Wanneer twee primaire kleuren worden gemengd, krijgt u een lichtere kleur. Meng de drie primaire kleuren (rood, groen en blauw) en u krijgt wit licht. In tegenstelling tot verf is geel geen primaire kleur.

Het beste voorbeeld van het additieve kleursysteem is te vinden op computerschermen en televisies. Gebruik een sterk vergrootglas en u zult merken dat elke pixel bestaat uit een rode, groene en blauwe subpixel. Door te spelen met de helderheid van deze subpixels, kunt u elke lichtkleur creëren.

Inzicht in RGB kleurmodel

Een kleurmodel is een proces om met een paar primaire kleuren meer kleuren te creëren. Er worden twee soorten kleurmodellen gebruikt, het additieve kleurmodel en het subtractieve kleurmodel. In de additieve kleur wordt modellicht gebruikt om kleuren weer te geven. In het subtractieve kleurenmodel worden drukinkten gebruikt om kleur te produceren. Het meest gebruikte additieve kleurmodel is een RGB-kleurmodel en een CMYK-kleurmodel wordt gebruikt voor afdrukken.

Het RGB kleurmodel is het additieve kleurmodel met rode, groene en blauwe kleuren. Het RGB-kleurmodel wordt voornamelijk gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen in elektronische apparaten. Als in dit proces van het RGB-kleurmodel de drie kleuren met de minste intensiteit over elkaar heen worden gelegd, wordt de zwarte kleur gevormd en als deze wordt toegevoegd met de volledige intensiteit van het licht, wordt de witte kleur gevormd. Om een andere reeks kleuren te maken, moeten deze primaire kleuren in verschillende intensiteiten worden over elkaar heen gelegd. Volgens sommige onderzoeken kan de intensiteit van elke primaire kleur variëren van 0 tot 255, wat resulteert in de creatie van bijna 16.777.216 kleuren.

Wat zijn de beste bestandsindelingen voor RGB?

JPEG is ideaal voor RGB bestanden omdat ze een goede middenweg vormen tussen bestandsgrootte en kwaliteit, en ze zijn bijna overal leesbaar.

PSD is het standaard bronbestand voor RGB documenten, ervan uitgaande dat alle teamleden met Adobe Photoshop werken.

Een PNG ondersteunt transparantie en is geschikter voor afbeeldingen die over andere moeten worden gelegd. Beschouw dit bestandstype als ideaal voor interface elementen zoals knoppen, pictogrammen of banners.

Een GIF bestand legt beweging vast, dus als u een geanimeerd element gebruikt, zoals een bewegend logo of een stuiterend pictogram, is dit bestandstype ideaal. Voor RGB doeleinden kunt u het beste TIFF, EPS, PDF en BMP vermijden. Deze formaten zijn niet compatibel met de meeste software, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze onnodig groot kunnen zijn in termen van data.

RGB Kleuren

De RGB-kleurcodering gaat ervan uit dat elke kleur drie componenten heeft: rood, groen en blauw. Geloof het of niet, alle kleuren die mensen kunnen zien, kunnen worden samengesteld uit een combinatie van rood, groen en blauw.
  1. Home
  2. RGB

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »