SEO SNEL bedrijfslogo

Retourneren

Wat is Retourneren?

retourneren

Net als bij een verzendbeleid, is het van cruciaal belang om uw retourbeleid duidelijk te maken. Transparantie is een integraal onderdeel van de e-commerce klantervaring. Er mogen geen verborgen kosten zijn verbonden aan retourzendingen, en als klanten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van retourzendingen, waardoor u de verzendkosten kunt verlagen, zorg er dan voor dat de informatie duidelijk wordt gepresenteerd.

Transparantie is net zo belangrijk als de retourzendingen van uw klanten weer op weg zijn naar u of uw e-commerce partner. Klanten zullen onvermijdelijk vragen hebben over de status van hun retourzending en terugbetaling of omruiling. We raden u aan om uw klanten trackinginformatie te geven voor hun retourzending en / of automatische sms-meldingen zodra hun retourzending is ontvangen en terugbetaald.

Wanneer u niet het retourbeleid biedt dat e-commerce kopers verwachten, dan zullen niet van u kopen. Maak het retourproces tot een verwarrend geheel, en ze komen niet meer terug. Creëer een transparant, naadloos beleid en proces, en u zult een boost zien in merkloyaliteit - en uw bedrijfsresultaten.

Wat is een retour- / restitutiebeleid?

Een retour- en restitutiebeleid is de overeenkomst waarmee u klanten informeert over uw beleid met betrekking tot retouren en terugbetalingen.

Het bevat meestal de volgende stukjes informatie:

Hoeveel dagen hebben ze om een product te retourneren.

Hoe zullen ze de terugbetaling ontvangen (tegoed of vervanging).

Als u restitutie biedt voor digitale producten of in-app-aankopen.

Wie betaalt de verzendkosten om het product te retourneren.

Feestdagen retouren

De feestdagen kunnen een stressvolle tijd zijn voor het winkelend publiek. Er zijn zoveel verwachtingen en percepties van verplichtingen rond het geven van geschenken - het is geen wonder dat een groot percentage van de geschenken die we geven, vooral aan die mensen die we niet goed kennen, in retour worden gestuurd.

Waarom een goed retourbeleid voor e-commerce een must-have is

Het kan verleidelijk zijn om te proberen retouren helemaal te elimineren door klanten door hoepels te laten springen.

Het is echter niet waarschijnlijk dat klanten een online winkel vertrouwen die geen gemakkelijke manier biedt om aankopen te retourneren die niet passen, beschadigd aankomen of gewoon niet helemaal zijn wat ze hadden verwacht.

Het belang van vertrouwen

Als klanten aarzelen over een aankoop, willen ze weten dat uw bedrijf het niet moeilijk maakt om iets terug te sturen.

Een solide retourbeleid voor e-commerce kan een verkoop maken of breken of van een bezoeker een klant voor het leven maken.

Een duidelijk beleid voor retouren, terugbetalingen laat zien dat u, de eigenaar van het e-commercebedrijf, achter uw product staat en trots bent op een uitstekende klantenservice.

Door een uitgebreid beleid te bieden voor retouren en ruilen, wekt u vertrouwen in u, uw bedrijf en uw producten.

En vertrouwen heeft een enorme impact op uw bedrijfsresultaten.

Retourneren Betekenis

Het restitutiebeleid is precies zoals het klinkt - een beleid dat de voorwaarden bepaalt van eventuele restituties of retouren die door de website of eCommerce-winkel kunnen worden aangeboden.
  1. Home
  2. Retourneren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »