SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is redesign?

Redesign is het proces waarbij een bestaand product, dienst of website wordt verbeterd om de gebruikerservaring te optimaliseren, de efficiëntie te verbeteren en het merkbeeld te versterken. Het doel van een redesign is om de bruikbaarheid en de esthetiek van het product te verbeteren, en om ervoor te zorgen dat het beter aansluit bij de behoeften van de gebruikers.

Hieronder vindt u enkele belangrijke factoren die van invloed zijn op een succesvol redesign.

Doelstellingen en strategie

Een succesvol redesign begint met het stellen van doelen en het ontwikkelen van een strategie. Het is belangrijk om te bepalen wat de gewenste uitkomst is van het redesign en om een strategie te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Dit omvat het identificeren van de belangrijkste problemen en uitdagingen met het huidige ontwerp en het ontwikkelen van oplossingen om deze problemen aan te pakken.

Gebruikersgerichtheid

Een gebruikersgericht ontwerp is essentieel voor een succesvol redesign. Het is belangrijk om de behoeften, doelen en verwachtingen van de gebruikers te begrijpen en deze als uitgangspunt te nemen bij het ontwerpen van de nieuwe interface. Dit omvat het uitvoeren van gebruikerstesten en het verzamelen van feedback om de UX te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de nieuwe interface gebruiksvriendelijk is.

Visuele identiteit

Een nieuwe visuele identiteit kan de gebruikerservaring verbeteren en het merkimago versterken. Het is belangrijk om de visuele identiteit van het product te herzien en deze te updaten om te zorgen voor een moderne en aantrekkelijke uitstraling. Dit omvat het ontwikkelen van een nieuw kleurenschema, typografie, iconografie en lay-out.

Responsiviteit

Een succesvol redesign moet rekening houden met de verschillende apparaten en schermformaten waarop de interface wordt gebruikt. Het is belangrijk om de nieuwe interface responsief te maken en ervoor te zorgen dat deze goed werkt op verschillende apparaten en schermformaten. Dit omvat het testen van de nieuwe interface op verschillende apparaten om ervoor te zorgen dat de interface correct wordt weergegeven.

Technologie en prestaties

Een succesvol redesign moet ook rekening houden met de technologie en de prestaties van het product. Het is belangrijk om de nieuwste technologieën te gebruiken om ervoor te zorgen dat het product efficiënt werkt en snel laadt. Dit omvat het ontwikkelen van een efficiënte codebase, het optimaliseren van de afbeeldingen en het minimaliseren van de HTTP-requests.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is een belangrijk aspect van een succesvol redesign. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nieuwe interface toegankelijk is voor alle gebruikers, inclusief mensen met een handicap of beperkingen. Dit omvat het gebruik van duidelijke en eenvoudige taal, het bieden van alternatieve tekst voor afbeeldingen en links.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. redesign

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »