SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is rebranding?

Rebranding is het proces waarbij een bedrijf, organisatie of product zijn merkidentiteit verandert om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden of om een nieuw publiek aan te trekken. Rebranding kan variëren van kleine wijzigingen, zoals het bijwerken van het logo of de slogan, tot grootschalige veranderingen, zoals het wijzigen van de naam of het volledige merkbeeld.

Rebranding is een belangrijke strategische stap voor een bedrijf of organisatie. Het kan helpen om de merkidentiteit te versterken, de naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren. Rebranding kan ook een manier zijn om te reageren op veranderende markttrends en consumentenvoorkeuren.

Een van de belangrijkste redenen voor rebranding is om de merkidentiteit te moderniseren en te vernieuwen. Dit kan nodig zijn als het merk niet langer aansluit bij de behoeften of interesses van het publiek. Bijvoorbeeld, een bedrijf dat ooit bekend stond om zijn traditionele en conservatieve imago, kan zich rebranden om meer trendy en eigentijds te zijn om een jonger publiek aan te spreken.

Een ander belangrijk motief voor rebranding is om een nieuwe markt te betreden. Dit kan vooral belangrijk zijn voor bedrijven die zich willen uitbreiden naar nieuwe regio's of landen. Een rebranding kan helpen om de naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren door de merkidentiteit aan te passen aan de nieuwe doelgroep.

Rebranding kan ook nodig zijn als gevolg van een fusie of overname. Bij een fusie of overname kan het nodig zijn om de merkidentiteit aan te passen om de twee bedrijven of producten samen te brengen en om het merkbeeld te versterken.

Het proces van rebranding begint meestal met een grondige analyse van de huidige merkidentiteit en het publiek. Dit omvat het verzamelen van informatie over de perceptie van het merk door klanten en potentiële klanten, evenals over concurrenten en markttrends.

Op basis van deze analyse kan een nieuw merkbeeld worden ontwikkeld. Dit omvat het kiezen van nieuwe kleuren, lettertypen, logo's en slogans die beter passen bij de gewenste merkidentiteit. Het nieuwe merkbeeld moet ook duidelijk en consistent zijn om herkenbaarheid te vergroten.

Naast het ontwikkelen van een nieuw merkbeeld, kan rebranding ook een verandering van de bedrijfsstrategie en -cultuur inhouden. Bijvoorbeeld, een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid kan rebranden om dit beter tot uitdrukking te brengen en om de positie als een milieuvriendelijke onderneming te versterken.

Een belangrijk onderdeel van rebranding is de communicatie naar het publiek. Het is belangrijk om het publiek op de hoogte te stellen van de rebranding en om de voordelen van de nieuwe merkidentiteit te benadrukken.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. rebranding

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »