SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is quick wins?

quick win

Quick wins zijn bekend onder vele namen: slam dunk, no brainer, laaghangend fruit, sure thing, en easy peezy lemon squeezy, om er maar een paar te noemen. Met andere woorden, quick wins zijn die dingen die u nastreeft en die bijna gegarandeerd slagen.

Overweeg om de volgende redenen gebruik te maken van quick wins voor uw project en uw team:

Bij deze professionele relatie zijn doorgaans twee partijen betrokken:

Zorg dat iedereen gemotiveerd is – Resultaten zien bijna onmiddellijk nadat een inspanning is geleverd, is zeer motiverend voor een team. Wanneer iedereen de cijfers ziet, zullen ze gemotiveerd weglopen om de trend gaande te houden. Ze weten dat de positieve resultaten direct verband houden met de activiteit waarmee ze bezig zijn, en daardoor willen ze meer doen.

Momentum van brandstof - Elk project heeft momentum nodig om het vooruit te helpen, en er is niets dat het meer voedt dan het bereiken van een mijlpaal, het van uw lijst afvinken en een bepaalde fase van het project achter u laten. Quick wins stuwen iedereen in een voorwaartse richting en bieden springplanken voor verdere vooruitgang.

Stel een cadans voor uw project vast - De cadans van een project is het ritme waarop uw project beweegt. Zie het als het tempo waarin iemand loopt, zoals langzame, opzettelijke, logge stappen of snelle, korte en schokkerige stappen. Er is niets mis met beide snelheden, het is gewoon een kwestie van hoe lang iemands benen zijn en hun karakter.

Feel-Goodness – Last but zeker not least, is dat quick wins een goed gevoel geven voor u en uw team. Er gaat niets boven het afvinken van een taak van uw lijst en er vervolgens over te kunnen rapporteren tijdens de volgende vergadering. De positieve energie die wordt gecreëerd door prestaties, wordt gevoed in de energie die u en uw team nodig hebben om door te gaan naar de volgende fase van een project.

Quick Wins identificeren

Een gemakkelijke manier om quick wins te identificeren, is door te brainstormen over het starten van ideeën en door mijlpalen te identificeren voordat u een engagement start. U kunt uw ideeën dan afmeten aan de volgende regels:

Zorg voor een gemakkelijk te begrijpen doel en een gerichte reikwijdte. Er mag geen onduidelijkheid zijn over wat er moet worden bereikt.

De resultaten vergroten uw geloofwaardigheid bij uw team, baas of anderen binnen de bredere organisatie.

Succes is eenvoudig te meten. Om een snelle overwinning te behalen, moet het duidelijk zijn dat u het doel hebt bereikt.

U hebt buy-in nodig van de belangrijkste stakeholders. Zonder dit zou u een quick win kunnen nastreven die onbelangrijk is voor de organisatie of haar belangrijkste stakeholders.

De overwinning moet snel te behalen zijn. Het moet mogelijk zijn om de overwinning binnen 90 dagen te behalen.

Uw team moet de capaciteiten hebben om de quick win te behalen.

De win moet waarde toevoegen aan d.w.z. een positieve impact hebben op de organisatie.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Quick Wins

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »