SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een prospect?

prospects

Een prospect is een potentiële klant die voldoet aan bepaalde criteria die door een bedrijf zijn opgesteld op basis van zijn zakelijke aanbod. Bepalen of een contactpersoon een prospect is, is de eerste stap in het verkoopproces. Als u eenmaal hebt vastgesteld dat de persoon aan de criteria voldoet, is hij of zij een prospect en kan hij doorgaan naar de volgende fase van het verkoopproces.

Wat zijn prospects?

Bedrijven beschouwen potentiële klanten als prospects als ze eenmaal zijn gekwalificeerd als personen met vooraf bepaalde kenmerken. In de meeste gevallen past een prospect bij uw doelmarkt, heeft hij de middelen om uw producten of diensten te kopen en is hij geautoriseerd om aankoopbeslissingen te nemen. Prospects hoeven niet te hebben aangegeven interesse te hebben om te kopen; ze moeten alleen aan de genoemde criteria voldoen.

Verschil tussen prospect en lead

De eerste belangrijke onderscheidende factor tussen een lead en een prospect is het kwalificatieniveau. Leads worden verzameld via verschillende marketingkanalen en vaak in grote hoeveelheden. Dit opent de deur voor een breed spectrum van individuen of bedrijven om door te gaan als leads die mogelijk niet voldoen aan uw ideale klantcriteria. Kortom, leads zijn ongekwalificeerd.

Aan de andere kant is er al vastgesteld dat een prospect goed bij uw bedrijf past. Als gevolg hiervan zijn ze gekwalificeerd en klaar om te worden benaderd.

De tweede manier om gemakkelijk onderscheid te maken tussen een lead en prospect is door te kijken naar het niveau van betrokkenheid.

Een lead heeft verzocht om contact op te nemen, maar er is weinig betrokkenheid buiten het verstrekken van de contactgegevens. Een prospect heeft echter waarschijnlijk al met een vertegenwoordiger gesproken en de deur geopend om zaken te doen. Door meer betrokkenheid te tonen ontstaat er een groter potentieel om de prospect later te converteren naar een echte klant.

Een relatie opbouwen

Zelfs als uw prospect een bedrijf is, bestaat het uit mensen, en mensen streven naar relaties.

In veel opzichten is prospect marketing net als elke andere interactie. Het leren van hun interesses, behoeften en angsten en altijd tijd vinden voor gesprekken in plaats van alleen harde verkooppraatjes, is de enige manier om goede conversies te behalen.

Prospect marketing is onmogelijk zonder lead nurturing - deel artikelen waarvan u denkt dat ze erin geïnteresseerd zijn, maak uw interacties gemakkelijk en vooral, wees geduldig. Niemand voelt zich graag gepusht om een beslissing te nemen - of in een zakelijke relatie geduwd.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Prospect

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »