SEO SNEL bedrijfslogo

Prognose

Wat is een Prognose?

prognose

Hoe u door digitale marketing aangedreven groei nauwkeurig kunt voorspellen

Doelen stellen

Onthoud dat elk marketinginitiatief moet beginnen met een duidelijk doel en een toegewezen budget om dat doel te bereiken.

In marketing worden doelen over het algemeen in drie categorieën onderverdeeld:

Microconversies - Acties die een klant maakt tijdens de reis naar een aankoop of andere macroconversie. Een "like" op een sociale post, een artikel in een winkelwagentje plaatsen of uw productpagina bezoeken, kan bijvoorbeeld worden beschouwd als een macroconversie.

Macroconversies - De primaire doelen van een website. Dit kunnen site-aankopen, formulierinzendingen of aanmeldingen zijn.

Merkbekendheid - De algehele bekendheid van een merk bij het publiek.

Het is mogelijk om meer dan één doel te bereiken, maar u moet beslissen welk doel elk van uw marketinginitiatieven probeert te bereiken.

Bepaal eerst een bron

Uw eerste taak is om de verkeersbron te identificeren die u wilt evalueren. Houd er rekening mee dat u dit proces herhaalt op elk kanaal dat u wilt gebruiken.

U kunt bijvoorbeeld een sociaal media kanaal kiezen, zoals Facebook of LinkedIn, betaald zoeken op Google Ads of e-mailmarketing.

Bouw uw model

Nadat u een bron heeft gekozen, moet u bepalen hoeveel conversies aan die bron kunnen worden toegeschreven.

Om dat te doen, bouwen we een model dat er als volgt uitziet:

Doelgroep grootte (het aantal mensen dat u target) x klikfrequentie (het aantal mensen dat op uw zoekresultaat, advertentie, e-mail, sociale post enz. Klikt) x conversieratio (het aantal mensen dat de gewenste actie onderneemt op uw site) = aantal conversies

Wat is een E-commerce-prognose?

Het is het berekende proces van anticiperen op hoeveel advertentie euro’s (voor het grootste deel) worden uitgegeven - aan welke tactiek en strategie - en het berekenen van het rendement op die investering.

De kosten van het verkeer en het rendement op advertentie-uitgaven, is waar het om draait.

Kortom, een goed werkende spreadsheet helpt u bij het beantwoorden van vragen als waar u geld uitgeeft, hoe u uw budget beheert en welk rendement u kunt verwachten van uw advertentie- en marketingcampagnes.

Het enige waar bedrijven naar op zoek zijn, is duidelijkheid of een weloverwogen benadering om de e-commerceprestaties voor de komende 12 maanden te voorspellen.

Prognoses moeten samengaan met het uitzoeken waar uw klanten naar op zoek zijn, het opstellen van uw contentstrategie, het opzetten van uw Facebook-advertentiecampagnes en andere digitale tactieken.

Snelheid en efficiëntie bij alles wat u doet is de sleutel - vooral als het gaat om uw digitale strategieën.

U kunt het zich niet veroorloven om twee maanden aan uw prognose te besteden voordat u begint met het plannen van uw campagnes.

Prognose Betekenis

Ontdek uw gemiddelde dagelijkse uitgaven en uw gemiddelde dagelijkse conversies, vermenigvuldig ze vervolgens met het aantal resterende dagen in de maand en u krijgt een schatting van hoeveel u moet uitgeven en hoeveel conversies u kunt kopen.
  1. Home
  2. Prognose

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »