SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is point of view?

POV

Point Of View is een integraal onderdeel van het marketingmateriaal. Het is marketingmateriaal dat promoot waar uw merk voor staat. POV is een specifieke reeks overtuigingen die u deelt met de gemeenschappen die u bedient. Deze standpunten versterken en stimuleren uw belangen en positie. Ze zijn dus duidelijk een essentieel onderdeel van uw merk.

Point Of View biedt uw bedrijf een context voor een uitgebreide discussie over een reeks onderwerpen en kunnen helpen het perspectief van uw klant over uw merk vorm te geven. Daarom is het in de wereld van vandaag van het grootste belang voor contentmarketeers om content te voorzien van een merkpersoonlijkheid, authenticiteit en een perspectief dat de klantbetrokkenheid exponentieel kan vergroten.

Wat kunnen de bronnen van uw Point Of View zijn?

Terwijl u een Point Of View marketingstrategie versterkt, moet u eerst diep in de bronnen graven van waaruit u een perfect plan voor POV kunt verzinnen. Hier is een lijst van de bronnen die u kunt gebruiken om uw standpunt te bepalen.

Stem de POV af op de missie en visie van uw bedrijf

Uw perspectief op de dynamiek van de sector

Stem af op de overtuigingen en waarden van uw bedrijf

Pijnpunten en prioriteiten van de klant

Complimenteer uw marketingcommunicatie in uw POV

Framework om een POV te ontwikkelen

Nadat we hebben gesproken over de pijlers waarop u uw Point Of View beter kunt presenteren, gaan we nu dieper in op het framework voor het maken van een POV strategie. Hier is een eenvoudige stapsgewijze handleiding die u kunt gebruiken voor het maken van uw Point Of View:

Doelen stellen en benchmarken

Benchmark en stel doelen die specifiek, meetbaar, haalbaar en relevant zijn. Stel een doel voor wat u eruit wilt halen - of het nu meer verkeer naar uw site is of het genereren van leads - voordat u aan Point Of View begint te werken.

Idee

Meeleven met uw doelgroep. Kruip in hun schoenen en evalueer of uw content gericht en strategisch is over wat ze willen lezen. Waar zoeken ze naar op sociale media en waar vragen ze om? Analyseer deze aspecten tijdens uw brainstormsessies.

Concurrentieanalyse

Om uw Point Of View strategie te differentiëren, analyseert u wie de bron is voor antwoorden van uw doelgroep. Zoek vervolgens naar gebieden die niet in hun content worden behandeld en vul die lacunes in.

Beheer en distributie van content

Als u eenmaal hebt vastgesteld welke content u wilt maken, zorg er dan voor dat u een perspectief en persoonlijkheid hebt, want de content moet gemakkelijk te ontcijferen en gemakkelijk te delen zijn.

Resultaten bijhouden

Houd uw resultaten bij om te zien of uw Point Of View content succesvol is geweest. Gebruik uw doelen die in de eerste fase zijn gedefinieerd om te beslissen welke statistieken u bijhoudt.

Ken uw doelgroep

Dit is een onmisbaar onderdeel van elk marketingmateriaal. Voordat u begint met strategieën, moet u uw publiek kennen. Als het niet voor het juiste publiek is geschreven, zullen ze het niet lezen. Als het op Point Of View aankomt, moet u uw publiek een beetje kennen voordat u met een MKB-er spreekt. Uiteindelijk zal het u helpen uw vragen vorm te geven en de content die u maakt te kaderen.

Voordelen boven functies

Klanten hebben wel informatie nodig, maar houd er rekening mee dat ze op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem(en). Richt uw content op hoe uw product of dienst dit specifieke probleem kan oplossen en hun leven gemakkelijker kan maken, in plaats van alleen over uzelf te praten. De voordelen wegen op elk moment zwaarder dan de kenmerken. Het grootste deel van uw Point Of View content moet worden gewijd aan het verstrekken van nuttige informatie en statistieken aan de consument over onderwerpen die van belang zijn en om hen te helpen zien hoe de POV van uw bedrijf hun leven precies ten goede kan komen. Op het moment dat uw doelgroep uw bedrijf profileert als een bron van relevante content en informatie, is de kans groter dat ze positief reageren op al uw marketingcommunicatie. Op deze manier neemt uw klantgerichte merkwaarde toe.

Toon uw geloofwaardigheid

Zoek uit waar mensen praten over wat uw bedrijf interesseert en ga vervolgens het gesprek aan. Maak deel uit van de community en begin authentiek te communiceren. Uw Point Of View moet geloofwaardigheid uitstralen en niet overkomen als een hoax. Praat met uw klanten, ga met hen in gesprek, becommentarieer hun gedachten en creëer content van uw eigen unieke POV die de huidige problemen aanpakt.

Betrokken bij een bredere community

Uw Point Of View is gebaseerd op uw kijk op zaken die relevant (en onderhoudend) zijn voor uw klanten. Zoek naar een bredere reeks onderwerpen en creëer content die daarop draait, en niet alleen om uw producten. Probeer een grotere community te betrekken bij u Point Of View. Ga verder dan uw bedrijf. Welke andere gebieden kunt u aanspreken? Welke gegevens heeft u die kunnen helpen bij het produceren van nieuwe content? Welke content zou interessant zijn voor uw team? Door deze vragen te beantwoorden, kunt u een Point Of View ontwikkelen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Point Of View

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »