SEO SNEL bedrijfslogo

Google Page Experience Update

De Page Experience Update van Google is een belangrijke update die in 2021 is uitgebracht en gericht is op het verbeteren van de gebruikerservaring van websites. Deze update heeft betrekking op een aantal factoren die de gebruikerservaring beïnvloeden, waaronder laadsnelheid, interactiviteit en visuele stabiliteit.

De Page Experience Update van Google is gebaseerd op de kernwaarde van het bedrijf om gebruikers de beste ervaring te bieden bij het zoeken naar informatie op internet. Google wil ervoor zorgen dat de websites die hoog scoren in de zoekresultaten van Google, niet alleen relevant zijn voor de zoekopdracht van de gebruiker, maar ook een goede gebruikerservaring bieden. Dit betekent dat websites die sneller laden, interactiever zijn en minder visuele afwijkingen hebben, de voorkeur krijgen boven websites die dat niet doen.

Een van de belangrijkste factoren die de gebruikerservaring beïnvloeden, is de laadsnelheid van een website. Google heeft in het verleden al benadrukt hoe belangrijk het is dat een website snel laadt, en met de Page Experience Update wordt dit nog belangrijker. De laadsnelheid van een website wordt gemeten aan de hand van een aantal verschillende factoren, waaronder de tijd die nodig is om de eerste inhoud op de pagina te laden, de totale laadtijd en de snelheid waarmee de pagina reageert op interacties van de gebruiker.

Een andere belangrijke factor is interactiviteit. Dit heeft betrekking op de tijd die nodig is om een ​​website te laten reageren op interacties van de gebruiker, zoals het klikken op een link of het invullen van een formulier. Een trage respons kan frustrerend zijn voor gebruikers en kan ertoe leiden dat ze de website verlaten voordat ze de gewenste informatie hebben gevonden.

Tot slot is visuele stabiliteit een belangrijke factor voor een goede gebruikerservaring. Dit heeft betrekking op de mate waarin de inhoud van een pagina stabiel blijft terwijl deze wordt geladen en interacties plaatsvinden. Dit betekent dat afbeeldingen, video's en andere inhoud niet van positie veranderen of bewegen terwijl een gebruiker de pagina bekijkt of ermee interacteert.

De Page Experience Update van Google zal naar verwachting een grote impact hebben op de ranglijst van websites in de zoekresultaten. Websites die niet voldoen aan de vereisten voor een goede gebruikerservaring, zullen waarschijnlijk dalen in de ranglijst, terwijl websites die wel voldoen aan de vereisten, hoger zullen scoren.

Om te voldoen aan de vereisten van de Page Experience Update, moeten website-eigenaren rekening houden met verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de laadsnelheid van de website te optimaliseren door het gebruik van caching, compressie en het minimaliseren van JavaScript- en CSS-bestanden. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een goede interactiviteit door het minimaliseren van serverreactietijden, het vermijden van blokkerende bronnen en het minimaliseren van het aantal verzoeken dat nodig is om de pagina te laden.

Visuele stabiliteit kan worden verbeterd door het minimaliseren van de verschuiving van inhoud op

de pagina tijdens het laden en tijdens interacties met de gebruiker. Dit kan worden bereikt door het gebruik van correcte afmetingen voor afbeeldingen en video's en door het voorkomen van het laden van inhoud die niet nodig is voor de eerste weergave van de pagina. Daarnaast is het belangrijk om animaties en andere visuele effecten zorgvuldig te ontwerpen en te implementeren, zodat ze geen onnodige vertragingen of problemen veroorzaken tijdens het laden en interacties.

Naast deze technische aspecten is het ook belangrijk om te zorgen voor een goede gebruikerservaring door middel van ontwerp en inhoud. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een eenvoudige en duidelijke navigatiestructuur te hebben, zodat gebruikers gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden. Daarnaast is het belangrijk om relevante en nuttige inhoud te bieden die gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

De Page Experience Update van Google is een belangrijke stap voorwaarts in de richting van het verbeteren van de gebruikerservaring van websites en het bevorderen van een internet dat nuttig en gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. Het is belangrijk voor website-eigenaren om de vereisten van deze update serieus te nemen en te werken aan het optimaliseren van de laadsnelheid, interactiviteit en visuele stabiliteit van hun websites, evenals het bieden van een goede gebruikerservaring door middel van ontwerp en inhoud. Dit zal niet alleen helpen bij het verbeteren van de rangschikking van de website in de zoekresultaten van Google, maar ook bij het bieden van een betere ervaring voor gebruikers en het bevorderen van positieve interacties tussen bedrijven en klanten op het internet.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. Google Page Experience Update

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »