SEO SNEL bedrijfslogo

Waar ik mij nu mee bezig houd

Now

now

Ik leef in Moordrecht (Wikipedia) en in 2015 heb ik er voor gekozen om bedrijven te ondersteunen bij hun digital marketing activiteiten.

• Vader, al zijn mijn kinderen zijn nog jong (2, 2 en 10 maanden). Man van en gek op L.

• Business consultant voor ondernemers die beter online gevonden willen worden. Betere zichtbaarheid, betere leads, meer conversies. Ik zorg voor de online gezondheid van bedrijven, stel prioriteiten en help ze om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen voor een betere online zichtbaarheid, zodat de onderneming op een natuurlijk manier meer klanten ontvangt.

• Ik focus op doelen in plaats van op het proces.

• Omgeef mijzelf met intelligente mensen via evenementen, literatuur, collega's, TED talks en interviews.

• Schrijf en publiceer iedere werkdag op seo-snel.nl en LinkedIn. Korte berichten via Twitter @seosnel.

• Mijn nieuwste artikel is gepubliceerd – workflows, voor een betere werksfeer. Iedere maand publiceer ik een nieuw artikel. Het nieuwste artikel kun je direct gratis lezen op LinkedIn.

• Wekelijks een interview met collega ondernemers voor de podcast (Guido Marchal). De video’s vind je ook op YouTube.

• Om de maandag een gespek met een collega over een boek (Digital Marketing Pinball) in de boekenkast.

• Voetbal (1 wedstrijd per week), ontspanning en wielerwedstrijden, lid van de tennisvereniging. Wekelijks 2x.

• Vrijwilliger – vooral goede doelen. Het nieuwe collecte seizoen is begonnen en dat blijft zo als de coronasituatie niet verslechterd.

What I'm doing now

I live in Moordrecht (Wikipedia) and in 2015 I chose to support companies with their digital marketing activities.

• Father, all my children are still young (2, 2 and 10 months). Man of and crazy about L.

• Business consultant for entrepreneurs who want to be found better online. Better visibility, better leads, more conversions. I take care of the online health of companies, set priorities and help them make the right decisions step by step for better online visibility, so that the company receives more customers in a natural way.

• I focus on goals rather than the process.

• Surround myself with intelligent people through events, literature, colleagues, TED talks and interviews.

• Write and publish on seo-snel.nl and LinkedIn every working day. Short messages via Twitter @seosnel.

• My latest article has been published - workflows, for a better working atmosphere. Every month I publish a new article. You can read the latest article directly for free on LinkedIn.

• Weekly interview with fellow entrepreneurs for the podcast (Guido Marchal). You can also find the videos on YouTube.

• Every Monday a meeting with a colleague about a book (Digital Marketing Pinball) in the bookcase.

• Football (1 match per week), entertainment and cycling competitions, member of the tennis association. Weekly 2x.

• Volunteer - mostly charities. The new collection season has started and it will remain so if the corona situation does not deteriorate.

Google Tag Management beheer

Wij zijn uw partner als het gaat om Google Tag Management beheer. We maken uw website sneller. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Now

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »