SEO SNEL bedrijfslogo

Wat zijn mijn advertenties?

Als verkoper op Marktplaats is het belangrijk om aantrekkelijke en duidelijke advertenties te maken die potentiële kopers aanspreken en overtuigen om tot aankoop over te gaan. Een goede advertentie bevat alle relevante informatie over het product, evenals hoogwaardige afbeeldingen en een duidelijke beschrijving van de staat van het product.

Er zijn verschillende tips die kunnen helpen om effectieve advertenties te maken op Marktplaats:

 1. Beschrijf het product nauwkeurig: Zorg ervoor dat de advertentie alle relevante informatie bevat over het product, zoals de merknaam, modelnummer, grootte en conditie. Vermeld ook eventuele gebreken of beschadigingen om verrassingen te voorkomen.

 2. Gebruik hoogwaardige afbeeldingen: Zorg ervoor dat de afbeeldingen van het product van hoge kwaliteit zijn en vanuit verschillende hoeken worden genomen. Gebruik indien mogelijk ook foto's van het product in gebruik om potentiële kopers een beter idee te geven van hoe het product eruit ziet.

 3. Maak gebruik van relevante zoekwoorden: Gebruik relevante zoekwoorden in de titel en beschrijving van de advertentie om de zichtbaarheid te vergroten en potentiële kopers aan te trekken.

 4. Stel een realistische prijs vast: Zorg ervoor dat de vraagprijs van het product realistisch is en in lijn ligt met vergelijkbare producten op de markt. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs kan worden gezien als verdacht of van slechte kwaliteit.

 5. Wees duidelijk over de verzendopties: Vermeld in de advertentie duidelijk of het product kan worden verzonden en zo ja, wat de verzendkosten zijn. Dit voorkomt onverwachte kosten en vertragingen voor potentiële kopers.

 6. Wees professioneel in de communicatie: Wees beleefd en professioneel in de communicatie met potentiële kopers. Beantwoord vragen snel en duidelijk en wees bereid om extra informatie of afbeeldingen te verstrekken indien nodig.

Door deze tips te volgen, kunt u uw advertenties op Marktplaats verbeteren en uw kansen vergroten om succesvol te verkopen.

Naast het maken van aantrekkelijke advertenties, zijn er ook enkele best practices om veilig te handelen op Marktplaats. Enkele van deze best practices zijn:

 1. Vermijd het delen van persoonlijke informatie: Deel geen persoonlijke informatie, zoals uw adres of telefoonnummer, voordat u zeker weet dat de koper betrouwbaar is.

 2. Gebruik veilige betaalmethoden: Gebruik veilige betaalmethoden, zoals iDeal of PayPal, om fraude te voorkomen. Vermijd contante betalingen en geef nooit uw bankgegevens aan onbekende kopers.

 3. Controleer de identiteit van de koper: Controleer de identiteit van de koper voordat u het product verzendt. Dit kan worden gedaan door te vragen om een kopie van een identiteitsbewijs te vragen.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
 1. Home
 2. mijn advertenties

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »