SEO SNEL bedrijfslogo

Marge

Wat is een Marge?

marge

Het verschil in prijs tussen wat een winkelier en zijn klant betalen voor hetzelfde product. De marges voor verkopen op producten mogen alleen het werkelijke kostenverschil omvatten en niet de overheadkosten of andere variabele kosten.

Producten met lage marge repareren

Het is oké om producten met een lage marge te hebben. Het is niet oké om u niet bewust te zijn van het gebrek aan winst dat deze items opleveren voor uw winkel. Zorg er eerst voor dat u de marges van elk van uw producten kent. Ten tweede, gebruik deze tips om uw winstgevendheid te vergroten.

Verlaag de productiekosten. Vind precies uit waar uw leverancier het product gaan produceren. Onderhandel vervolgens met uw leveranciers of zoek een nieuwe leverancier die bereid is voor minder te produceren. Niemand wil een product goedkoper maken, maar kijk of u materialen kunt vinden die niet ten koste gaan van de kwaliteit.

Bundel items met een lage marge met items met een hoge marge. Bedenk hoe Amazon hun add-on artikelen op de markt brengt. Dit zijn items die niet winstgevend zijn als ze afzonderlijk worden verzonden, maar die kunnen worden gebundeld met andere items om verzending en verwerking winstgevend te maken.

Verhoog de prijs. Als een product u geen geld oplevert, verhoogt u de prijs. Stop met het product. Ten slotte, wanneer alle andere strategieën zijn uitgeput, zou u moeten overwegen om dit product uit het assortiment te halen.

Checklist voor het repareren van items met lage marge

Maximaliseren van producten met een hoge marge

Behandel uw producten met een hoge marge op dezelfde manier als uw bestsellers. Hier zijn enkele manieren om uw producten met een hoge marge te maximaliseren en ze voor uw klanten te krijgen.

Verhoog uw marketinguitgaven. Zet items met een hoge marge centraal in e-mails, advertentiecampagnes en remarketingcampagnes

Implementeer cross-sell-strategieën.

Cross-sell producten met een hoge marge wanneer de koper afrekent met een item met een lage marge.

Bundel items met een hoge en lage marge samen in een voordeelpakket. Zorg voor een prominente aanwezigheid op de website. Geef uw winnaars met een hoge marge vooraan en in het midden op de startpagina en landingspagina’s weer. Overweeg om producten toe te voegen die vergelijkbaar zijn met aanbiedingen met een hoge marge. Voeg variaties toe van producten met een hoge marge, zoals verschillende ontwerpen, kleuren of maten.

Het belang van winstmarges

De winstmarge laat zien of uw prijzen te laag of te hoog zijn. Het heeft ook de volgende voordelen:

Helpt bij de financiering - uw bedrijf heeft misschien een aantrekkelijke service, idee of product. Als u een lening wilt krijgen om te groeien, willen banken en andere kredietinstellingen weten hoe de zakelijke marges ervoor staan voordat ze u de lening verstrekken. Ook al verdient uw bedrijf miljoenen, het is mogelijk dat kredietverstrekkers geen financiering aanbieden als ze niet weten hoe winstgevend het bedrijf is.

Helpt bij het vaststellen en oplossen van problemen - winstmarges kunnen helpen bij het identificeren van problemen waarmee u te maken krijgt tijdens het runnen van uw bedrijf. Marges met een lage winst kunnen bijvoorbeeld licht werpen op fouten in de prijsstelling, uitgevers van boekhoudkundige zaken of problemen met kostenbeheer. Doorgaans kunnen prijsfouten leiden tot cashflowuitdagingen, die op hun beurt een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf.

Helpt bij de groei van uw bedrijf - als u weet wat uw winstmarges zijn, kunt u mogelijk slecht presterende producten / diensten en praktijken vaststellen, evenals buitensporige uitgaven. Doorgaans zijn het nuttige gegevens om te evalueren hoe het bedrijf vooruitgaat naarmate het groeit en groeit.

Marge betekenis

De meeste e-commercebedrijven werken met een brutomarge van 20 tot 50 procent. Dat bereik kan groter zijn, afhankelijk van hoe u individuele producten prijst, wat uw algehele productmix is, wat uw verkoopkanalen zijn, wat u betaalt voor individuele producten en andere factoren.
  1. Home
  2. Marge

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »