SEO SNEL bedrijfslogo

Landscape

Wat is een Landscape?

landscape

In de fotografie is landscape formaat, wanneer het beeld breder dan hoog is, perfect voor de meeste landscape foto's. Het portretformaat zorgt echter voor een afbeelding die groter is dan breed. Wanneer u sommige natuurtaferelen fotografeert, is het zinvol om de camera 90 graden te draaien.

Draai de camera als u een object of kenmerk in een scène fotografeert dat groter is dan breed.

Definitie van landschapsfotografie

In online galerijen zijn veel van de afbeeldingen gecategoriseerd als landscapes. Maar wat is landscape fotografie per definitie. Het woord landscape werd voor het eerst gebruikt door de vroege schilders en vertegenwoordigde natuurlijke landscapes. Tegenwoordig is het begrip van landscape fotografie veel breder en moeilijk te definiëren.

Als u iemand vraagt om landscape fotografie te definiëren, dan krijgt u waarschijnlijk net zoveel antwoorden als het aantal mensen dat u vraagt. De definitie van landscapes is in de loop van de tijd geëvolueerd. Oorspronkelijk door vroegere landscape fotografen werd het gedefinieerd als foto's van de wildernis zonder menselijke invloed.

Landscape foto's die tegenwoordig worden gemaakt, bevatten vaak door mensen gemaakte constructies zoals een huis, brug, hekken, enz. Sommigen zullen beweren dat dit geenlandscapes zijn, maar ik ben het er niet mee eens. Als het doel van een landschapsfoto is om er geen door mensen gemaakt element in te hebben, zal het erg moeilijk zijn om een plek te vinden om te fotograferen. De pure wildernis is voor de meesten van ons niet toegankelijk.

We krijgen met enige regelmaat de vraag "Welk formaat afbeelding is het beste om te gebruiken?" Zolang de beeldverhouding van de afbeelding overeenkomt met de onderstaande verhoudingen, komt alles goed.

De aspect ratio (x: y) van een afbeelding is de proportionele relatie tussen de breedte (x) en hoogte (y). Een groep afbeeldingen met dezelfde beeldverhouding van 16: 9 kan bijvoorbeeld één afbeelding bevatten van 16 inch breed en 9 inch hoog, een andere 16 centimeter breed en 9 centimeter hoog en een derde van 8 meter breed en 4,5 meter hoog. Kortom, de beeldverhouding is de relatie tussen de breedte en de hoogte, niet de werkelijke grootte van de afbeelding.

Landscape.

Grootte: 1920 x 1080 px.

Aspectverhouding: 16: 9.

Portret.

Grootte: 1080 x 1920 px.

Aspectverhouding: 9:16.

Vierkant.

Grootte: 1080 x 1080 px.

Aspectverhouding: 1: 1.

Landscape Betekenis

Landscape verwijst naar horizontale onderwerpen of een canvas dat breder is dan het hoog is. Portrait verwijst naar een verticale oriëntatie of een canvas dat groter is dan het breed is. Bij landscape zijn meestal onderwerpen betrokken die te breed zijn om portretgericht te fotograferen, en daarom moet u de camera zijwaarts draaien en horizontaal fotograferen.
  1. Home
  2. Landscape

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »