SEO SNEL bedrijfslogo

Installed Base

Een installed base verwijst naar de totale hoeveelheid producten of systemen die momenteel in gebruik zijn bij klanten. Het kan worden gebruikt als een belangrijke maatstaf voor bedrijven om hun marktaandeel te meten en om hun toekomstige omzet en winstgevendheid te voorspellen. In deze tekst bespreken we wat een installed base is, hoe het kan worden gemeten en waarom het belangrijk is voor bedrijven.

Wat is een installed base?

Een installed base verwijst naar het totale aantal producten of systemen die momenteel in gebruik zijn bij klanten. Het kan bijvoorbeeld verwijzen naar het aantal smartphones, laptops of softwarelicenties die momenteel in gebruik zijn bij klanten. Het is een belangrijke maatstaf voor bedrijven om hun marktaandeel te meten en om hun toekomstige omzet en winstgevendheid te voorspellen.

Hoe kan een installed base worden gemeten?

Een installed base kan worden gemeten door het aantal verkochte producten of systemen te tellen en deze te vergelijken met het aantal producten of systemen dat nog in gebruik is bij klanten. Bedrijven kunnen deze informatie gebruiken om hun marktaandeel te meten en om hun toekomstige omzet en winstgevendheid te voorspellen.

Een installed base kan ook worden gemeten door middel van enquêtes onder klanten. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld enquêtes uitvoeren om te achterhalen hoeveel producten of systemen nog in gebruik zijn bij klanten en hoe tevreden ze zijn over deze producten of systemen. Deze informatie kan worden gebruikt om verbeteringen aan te brengen aan de producten of systemen en om de klanttevredenheid te verhogen.

Waarom is een installed base belangrijk?

Een installed base is belangrijk voor bedrijven om verschillende redenen:

Voorspellen van de toekomstige omzet: Een installed base kan worden gebruikt om de toekomstige omzet van een bedrijf te voorspellen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een inschatting maken van het aantal klanten dat hun producten of systemen zal blijven gebruiken en de levensduur van deze producten of systemen. Dit kan helpen om toekomstige omzetprognoses te maken en om de financiële gezondheid van een bedrijf te beoordelen.

Meten van marktaandeel: Een installed base kan ook worden gebruikt om het marktaandeel van een bedrijf te meten. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun installed base vergelijken met die van concurrenten om te bepalen welk marktaandeel ze hebben. Dit kan helpen om de positie van een bedrijf in de markt te beoordelen en om strategieën te ontwikkelen om het marktaandeel te vergroten.

Verbeteren van klanttevredenheid: Een installed base kan ook worden gebruikt om de klanttevredenheid te meten en te verbeteren. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld enquêtes uitvoeren onder klanten om te achterhalen hoe tevreden ze zijn over de producten of systemen die ze gebruiken en om verbeterpunten te identificeren.

Online Marketingbureau inhuren?

Heeft u een vertrouwde outsourcingpartner voor online marketing nodig om u te helpen uw bedrijf te laten groeien? SEO-SNEL heeft jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven door het aanbieden van marketingoutsourcingdiensten.
  1. Home
  2. installed base

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »