SEO SNEL bedrijfslogo

Impressie

Wat is een Impressie?

impressie

De definitie van een impressie in digital marketing (ook wel een advertentieweergave genoemd) is het punt waarop een advertentie op een webpagina wordt geladen. Een 'impressie' vertegenwoordigt een kans dat de advertentie word gezien, gehoord of van invloed is op een potentiële klant. In de fysieke wereld kunnen impressies langs de kant van de weg worden gezien in de vorm van een reclamebord, of reclames die op de achtergrond op de radio worden afgespeeld. Een impressie (ook wel view-through genoemd) is wanneer een gebruiker een advertentie ziet. In de praktijk ontstaat er elke keer dat een gebruiker een app of website opent en een advertentie zichtbaar is. U moet deze term niet verwarren met engagement.

Het verschil tussen impressies en klikken

Het verschil tussen een impressie en een klik is simpel – de naam zegt het eigenlijk al. Bij een impressie ziet een gebruiker alleen een advertentie. Een engagement, of een klik, vindt plaats wanneer de gebruiker de advertentie daadwerkelijk volgt en erop klikt. Hoewel engagement uiteindelijk waardevoller is, zijn vertoningen nog steeds een belangrijke statistiek voor online marketeers.

Wat is een advertentie impressie?

Een advertentievertoning of impressie wordt geteld wanneer een advertentie wordt weergegeven op een website of in een app.

Impressies en clicks moeten niet met elkaar worden verward. Met andere woorden, impressies in digital marketing vertellen adverteerders en ontwikkelaars hoe vaak een advertentie door gebruikers is bekeken. De definitie van advertentievertoningen is niet afhankelijk van hoe vaak er op de advertentie is geklikt.

Webdevelopers krijgen betaald voor elke 1000 advertentievertoningen, gemeten aan de hand van CPM. Dit is waar al het online adverteren begint en waar u waarschijnlijk het hoogste aantal impressies zult zien, omdat er elke keer een vertoning wordt gegenereerd wanneer een webpagina wordt geladen en bekeken. Houd er rekening mee dat het feit dat de advertentie werd weergegeven niet betekent dat de bezoeker de advertentie opzettelijk heeft gelezen of er zelfs maar aandacht aan heeft besteed; de term 'impressie' betekent simpelweg dat de advertentie op de pagina werd weergegeven.

Het is niet anders dan wanneer u langs een groot reclamebord aan de kant van de snelweg rijdt; de advertentie wordt non-stop op het billboard getoond, maar dat betekent niet dat u hem hebt gelezen of er zelfs maar naar hebt gekeken. In zekere zin zou elke auto die voorbij rijdt een 'impressie' vertegenwoordigen, omdat de kans dat de advertentie wordt bekeken aanwezig is, maar er is geen garantie dat elke voorbijrijdende bestuurder de advertentie op het billboard zal lezen.

Impressie betekenis

Een website impressie is een statistiek die wordt verhoogd telkens wanneer iemand een pagina op uw website bezoekt. Elk bezoek vertegenwoordigt een enkele impressie. Inzicht in het aantal impressies dat uw website ontvangt, is belangrijk voor uw bedrijf, omdat het u een nauwkeurig overzicht geeft van hoe goed uw webpagina's presteren. Op basis van deze informatie kunt u strategieën voor toekomstige content plannen.
  1. Home
  2. impressie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »